(raitapaita COS / farkut Current Elliott / laukku Mulberry / kengät Vagabond)

Tällaisen hiostavan kesäpäivän työasu on parhaimmillaan pehmoinen ja väljä, sitä on tämä COS-raitapaita ja unelmanpehmeää farkkukangasta olevat farkut. Pyjamainen paita terästäytyy hitusen korkokantasandaaleilla ja punaisilla huulilla. Olenkin erityisen mieltynyt luonnolliseen meikkilookkiin, jota terästän värikkäillä huulilla. Samoin kova kynsilakkainnostus on iskenyt, aiemmin laiskanlaisena kynsien lakkaajana olen nyt kovasti jaksanut sutia kynsiin kivoja värejä. Miedosti ruskettuneet kädet ja värikkäät kynnet ovat kyllä paras kesäasuste.

Ulkona taitaa juuri sataa vähäsen, miten ihanan raikasta! En valita auringosta enkä helteestä, mutta kyllä pehmeä kesäsade on myös aika ihana. Kohta suuntaan tästä kotiin, pihalle ja toivottavasti lempeään sateeseen fiilistelemään.

Kivaa viikkoa!

Comments are closed.