Lomalla on kivaa myös se, että muillakin on loma ja heillä on aikaa kyläillä meillä. Tänään ruokailtiin ystävien kanssa terassilla tällaisella kattauksella. Pöydässä olevien herkkujen lisäksi grillissä valmstui lohta, kesäkurpitsaa, sieniä ja halloumia. Rakastan rentoa kesäruokailua!

Olemme vaihtaneet vähän terassin järjestystä, nyt se toimii paljon paremmin kuin ennen. Laittelen joku päivä kunnon terassipostauksen, siellä on niin kodikkaan ja kivan näköistä. Terassin vierustalla on vielä pienoinen työmaa, siitä tuleekin aika jännä kokonaisuus. Yrittimaiden vierelle rakentuu laatoitusta ja allasta, projektia pukkaa koko ajan pihan suhteen – sehän on vaan mukavaa.

Kivaa kesäviikonloppua!

5 Comments

  1. Nuo norsut ovat ilmeisesti Svenskt Tenniä? Onko tulossa Koodiin myyntiin?

  2. Anne Malia

    Kiitos siskoseni <3 täällä on hulinaa ja kivaa!

  3. Anne Malia

    Johanna, joo ovat Svenskt Tenniä, mutta valitettavasti heidän tuotteitaan ei saa jälleenmyyntiin. Olen itse tilannut nuo heidän nettikaupastaan.