Tässäpä palanen meidän normaalia arkioleilua omalla pihalla. Kuvista näkee vähän viimeisintä projektia, eli laatoitettua ylätasannetta ja kasvimaata. Vielä riittää vähän hiomista sen suhteen; muurin rappausta, kasvimaan reunuslaudoitusta, rinteen istutuksia, suihkulähteen entrailua jne. Mutta nyt ollaan jo hyvällä mallilla. Tuo muurinpätkä oli terassin vieressä valmiina, sen päälle oli asennettu valkoinen reunapelti, sen me revimme pois ja päälle piti laittaa jotain kosteudenkestävää, niinpä isäntä keksi nuo betonilaatat. Laatoituksen päälle on ihana istahtaa, tai asetella kynttilöitä, kuvassa värillisiä hyttyskynttilöitä, joista tulee ihana tuoksu.

Meidän illallinen syödään kesäisin aina terassilla, ruoka myös valmistetaan ulkona, joko kaasu- tai hiiligrillillä. Salaattia iso kulhollinen ja jotain hyvää grillistä, siinäpä se. Vaaleaa leipää en tosiaan syö usein, mutta joskus matkaan tarttuu Stockalta herkullista oliivileipää, jonka kuorrutan voilla… Meillä ei paljon kulu viiniä, joskus tilkkanen, siksi ostan usein noita minipulloja, sellainen riittää hyvin kahdelle hengelle yhden aterian aikana 🙂

Nuo aurajuustopekonipaprikat olivat muuten herkkua, namskis. Ja jos käytämme valmiita marinadeja, suosimme Caj P.-tuotteita.

Herkullisia kesähetkiä!

5 Comments

 1. Oi, miten sulla voi olla noin ihanan siisti ja jämpti kasvimaatarha. UPEA! Ihan takuulla tuolla viihtyisässä puutarhassa on pakko syödä kesäiset illalliset, aivan kuin olisi ulkomailla. Näkee kyllä, että omakotitaloasuminen on teidän juttu!

  – Elma –

  PS. Noi Weberin kasviskorit on ihanan näppärä tapa laittaa kesäruokaa. Meillä myös ahkerassa käytössä.

 2. Looks good! Vielä kun kasvit vähän kasvavat ja rehevöityvät niin tulee ihanan tunnelmallista. Grillauslaatikot näyttää muuten tosi käteviltä.

  Ootte tehneet hienoa työtä!

 3. Tässäpä palanen meidän normaalia arkioleilua omalla pihalla. Kuvista näkee vähän viimeisintä projektia, eli laatoitettua ylätasannetta ja kasvimaata. Vielä riittää vähän hiomista sen suhteen; muurin rappausta, kasvimaan reunuslaudoitusta, rinteen istutuksia, suihkulähteen entrailua jne. Mutta nyt ollaan jo hyvällä mallilla. Tuo muurinpätkä oli terassin vieressä valmiina, sen päälle oli asennettu valkoinen reunapelti, sen me revimme pois ja päälle piti laittaa jotain kosteudenkestävää, niinpä isäntä keksi nuo betonilaatat. Laatoituksen päälle on ihana istahtaa, tai asetella kynttilöitä, kuvassa värillisiä hyttyskynttilöitä, joista tulee ihana tuoksu.

 4. Anne Malia

  Kiitos Elma! Kieltämättä olemme viihtyneet niin hyvin omakotitalossa, että harmittaa ettei muutettu jo aiemmin pois keskustasta 🙂 vaikkä jälkikäteen ei kannata mitään harmitellakkaan…

  Weberin korit on muuten mahtavia, mutta hitsit miten vaikeita saada puhtaiksi.

 5. Anne Malia

  Kiitos Henna, juu, kovasti odotellaan ja seurataan kasvien rehevöitymistä 🙂 Tuo savinen ja jyrkkä rinne on ollut aikamoinen haaste, sen maisemoinnissa täytyy olla pitkäjänteinen.

  Gillauslaatikot ovat mahtavia, mutta vaikeita kyllä putsata 🙂