(armypaitis Zara / pellavateeppari Acne / samettifarkut J Brand / 
laukku Louis Vuitton / lenkkarit Karhu)
Mihinkäs minä Karhuista olisin vieläkään päässyt. Ihanan aurinkoisen työpäivän asu oli mustavalkoinen, lisukkeen, eli armypaidan nappasin työpaikan kaapista, kun tuli asiaa kaupungille. Pidän sattumanvaraisista kokonaisuuksista, koski se sitten asuvalintoja tai sisustusjuttuja. Liian harkitut kombinaatiot ovat monesti vähän hengettömiä, ei toki aina.
Meillä oli viime viikolla töissä tyynykampanja. Tuli pohdittua kerran ja toisenkin erilaisia tyynykombinaatioita. Rohkaisin ja tsemppasin asiakkaita kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä. Sanon aina ja jälleen, että parhaat koristetyyny-yhdistelmät ovat sellaisia, jotka eivät sovi ihan liian täydellisesti ympäristöönsä. (Erikseen vielä kiitos ihanille asiakkaille kivoista tuumaussessioista!)
Oletteko te enemmän varman päälle pelaavia, vai iskeekö kokeilunhalu?
My black and white outfit got some spice when I randomly picked this army shirt with me. I love to mix things, it doesn’t always have to be so perfect. Or what do you think?

10 Comments

 1. Anne

  Kylläpä sitä minäkin osaan ottaa varman päälle, mutta kiva aina välillä relata ja valita jotain rohkeampaa 🙂

 2. Anne

  Kiitos Anna! Huomasin juuri sun kommentin ansiosta, että nyt mun postaukset on päivittyneet sinne. Poistin sen takia sen loppuhuomautuksen blogikirjoituksesta.

 3. Itse pelaan monesti liiankin varman päälle, kun keskityn muka pitkäaikaisten ratkasujen hankintaan- mutta juuri esimerkiksi koristetyynyt on sellaisia joihin aikanaan kyllästyy varmasti ja niitä tulee joka tapauksessa vaihdeltua/uusittua 🙂

  Punainen huulipuna, army -kuosi ja harmaat tennit on muuten sattumanvaraiseksi yhdistelmäksi erittäin osuva, yks mun luottoyhdistelmistä nimittäin 🙂

 4. Mullakin on army-innostus. Kävin oikein Varustelekassa ostamassa camopaitiksen. Maksoi kokonaista 2,90 €. Kuvio on nimeltään Lizard.

 5. Anne

  Kieltämättä itsekin pelaan varman päälle kalliissa ja pitkäikäisissä hankinnoissa. Kaikenlaiset asustelut, sekä pukeutumisessa, että sisutamisessa sen sijaan ovat juttuja, joissa vähän hulluttelen välillä.

  Jes, tuo kombo toimii niin hyvin. Punainen huulipuna muuten rules, olen koukussa siihen 🙂

 6. Anne

  Oi, siellä onkin ihania aitoja army-vaatteita. Eipä ollut kallis hankinta. Sen kun yhdistelee "ylellisempiin" juttuihin, saa jänskiä kokonaisuuksia.