Jatkoa edelliseen postaukseen. Ruokapöydältä löytyy tällä hetkellä sekalainen asetelma, jonka olen koonnut vanhalle mustalle Design House Stockholmin tarjottimelle. Tarjottimia on hyvä käyttää erilaisten asetelmien alustana, sekalaisetkin esineet muodostuvat kuin itsestään toimivaksi ryhmäksi alustan avulla.

Tarjottimelta löytyy nyt Iittalan nappula-kynttilänjalat, muutama kristallinen pullo, kastehelmi-tuikkukippo, Tom Dixonin tuoksukynttilä ja kaiken kruununa muutama kukan oksa kristallivaasissa. Jos ruokailijoita sattuisi tulemaan enemmän, on asetelma helppo nostaa pois tieltä. Iso ruokapöytä näyttää jotenkin niin tyhjältä, jollei siinä ole mitään kivaa.

Vielä kuva keittiöstä, ripustin ensimmäisen yrttinipun kuivumaan. Pitäisiköhän keräillä noita enemmänkin roikkuilemaan, näyttää aika kivalta.

2 Comments

  1. Ihailen tapaasi tehdä asetelmia, huoleton mutta huolellinen. Tykkään. Onkohan tuota Home is where my heart is – printtiä jostain vielä saatavilla?

    Lilla

  2. Anne

    Kiitos vaan, asetelmat syntyvät ihan tuosta vaan enempiä hiomatta, ehkä siksi ne ovat huolettoman näköisiäkin 🙂

    Kyseinen posteri tuli meille Koodiin edellisjouluna Therese Sennerholtilta tilaustyönä, niitä tehtiin vain 100 kpl:n erä ja ne myytiin loppuun tosi nopsaan. Joten sitä ei ole enää saatavilla, ellei joku myy omaansa vaikka huutonetissä.