(MAC vegas volt / O.P.I nro NL H47)
Viihdyn tällä hetkellä todella hyvin punaisessa huulipunassa, myös kynsilakassa punainen on suosikkini. Peruspunainen on mahtava ajaton sävy, mutta olen ehkä vielä ihastuneempi vähän oranssimpaan väriin. Kun iholla meinaa olla vielä häivähdys kesäistä päivetystä, toimii pehmeämpi oranssi hyvin.
Jos peruspunainen tuntuu astetta liian rohkealta, voisi tällainen hillitympi oranssi olla hyvä vaihtoehto. Jos siis et ole tottunut värikkäisiin huuliin, kokeilepa MAC:in vegas volttia. Kynsilakan suhteen rohkeutta ei niinkään tarvita, joten Opin NL H47 on ihan piece of cake kaikille.
Tohditko kokeilla huuliin väriä?

I’m really into bright lips and nails, preferably red ones. Though classic red is always a right choice, I suggest you try these orange hues too. And if you usually sport neutral lips, MAC vegas volt could be a soft way towards brighter lips.

Comments are closed.