(kasmirneule Filippa K / hame J Lindeberg / lenkkarit Karhu Trampas / 
käsikoru Tod’s / laukku Mulberry / aurinkolasit Lindex)
Mikä ihme saikaan minut tarttumaan aamulla pehmeään isoon kasmirneuleeseen, voisi kuvitella sen olevan aika tukala tällaisena aurinkoisena loppukesän päivänä. Vielä mitä, asu osoittautui juuri nappivalinnaksi, ei ollut kuuma eikä vilu. Kyllä nuo luonnonmateriaalit on hienoja, osaavat hengittää oikealla tavalla.

Suomen ilmastossa on aika harvoin aikoja, jolloin voi kulkea neuleessa tai takissa ja silti paljain säärin. Nytpä täytyy ottaa tästä kaikki ilo irti, sillä pidän todella paljon tuollaisista yhdistelmistä.

Aamulla jalat oli sujautettu mustiin Repettoihin, mutta töihin saapunut Karhun lähetys muutti asua piirun verran. Ihastuin niin kovin noihin harmaisiin Trampaksiin, että sellaiset oli saatava itselle. Ja vielä sopivat askukokonaisuuteen ihan täydellisesti.

Mitäs pidätte tuollaisesta yhdistelmästä?

It is not very often that you can combine warm knits and bare legs here in Finland. Well today was just a perfect day to do that. Altough it was a warm and sunny late summer day, the cashmere sweater was just a perfet choice, the soft knit breathes so well. Paired my outfit with brand new Karhu sneakers, the grey color is just so me.

6 Comments

 1. Pidän kovasti tuollaisesta yhdistelmästä ja tästä asustasi. Sattumoisin olin itsekin liikkeellä vähän samantapaisessa asussa, joten ei ihme.

  Asu tosiaan näyttää siltä kuin se olisi koottu noiden kenkien pariksi. Balleriinoinkin asu olisi kiva, mutta aika erihenkinen. -MK

 2. Anne

  Hih, kiitti 🙂 neule oli todellinen löytö talvialesta, kasmiria kannattaa aina ostaa kun saa edullisesti.

 3. Anne

  Hauskaa, pidän kovasti ylisuuren yläosan ja leveän hameen kombosta 🙂

  Juu, kun sovittelin niitä harmaita lenkkareita, ei voinut vastustaa varsinkaan kun natsasivat asuun niin hyvin.

 4. Ihana asu.Tykkään. Tässä on kaikki kohdallaan, kaunis ja varmasti mukava päällä. Itseltäni tuo kasmir neule vielä puuttuu, joten metsästys jatkukoon 😉

 5. Anne

  Reippaat hameasut on mun mieleen. Kasmiria haluaisin haalia vielä lisääkin. Ruotsin Caroline Blomstilta tulee se oma vaatemallisto, jossa näyttäisi vissiin olevan aika ihana perusneule kasmiria…pitää katsastaa se.