(omassa asussani: pellavateeppari ja pellavasekoitehousut Isabel Marant / sandaalit Vagabond / laukku Mulberry /tuotekuvissa: T-paita T by Alexander Wang / laukku Reed Krakoff / sandaalit Birkenstock)
Housupäivä tänään, pitkästä aikaa oikein kangashousuissa. Isabel Marantin pellavaiset teeppari ja housut ovat molemmat vanhoja hankintoja, taisivat ensimmäistä kertaa olla yhdessä ylläni. Teepparin kangas on ihanan paksua, noottia annan vähän niukasti leikatusta mallista. Taas kerran ostin paidan sovittamatta, niin yleensä teen simppeleiden trikoopaitojen kanssa. Tämän olen hankkinut joskus Pariisista.
Keräsin muutaman kivan lisäjutun kollaasin mausteeksi. Mustia hyviä teeppareita ei kai koskaan voi olla liikaa, siksi Wang pääsi tähän esiteltäväksi. Kuten kerroin, olen tykännyt kovasti omasta neutraalin sävyisestä laukustani, tuo Reed Krakoff näyttää myös pätevältä valinnalta, sekä mallinsa, että värinsä puolesta. Ja nyt taas kerran huudossa olevat Birkenstockit pääsivät mukaan ihan vaan villinä korttina.
Perussetti tällä kertaa.

Comments are closed.