Pakko vinkata teille maukkaasta ruoasta. Kokkini valmisti tänään grillissä haudutettua possun kassleria, joka maistui runsaan valkosipuliselle. Lihan seuraksi hän kokkaili lämmintä fetasalaattia, joka olikin minulle ihan uusi tuttavuus.

Mutta miten hyvältä kuulkaas lämmin salaatti maistuikaan. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tuota lisäkettä. Oliiviöljyssä paistetaan paprika, sipuli ja kurkku ja silataan sitruunamehulla ja mustapippurilla. Lopuksi pannulle lisätään tomaatit ja annetaan vielä hetki hautua, sitten vähän kuivattua oreganoa. Lämmin salaattisekoitus siirretään tarjoiluastiaan ja päälle pudotellaan oliivit ja feta sekä ripaus tuoretta oreganoa ja minttua.

Ihanan välimerellistä!

6 Comments

  1. Oi, näyttää ihanalle! Lämmintä salaattia ei olekaan tullut kokeiltua koskaan. Tämä voisi hyvin olla ensimmäinen resepti kokeiluun! 🙂

  2. Kiitos tästä vinkistä! Ei ole tullut mieleenkään, että välillä voisi fetasalaatinkin syödä lämpimänä. Mutta eipä tuo voi olla muuta kuin hyvää, joten täytyypä kokeilla 🙂

  3. Anne Malia

    Minäkään en ollut maistanut ennen lämmintä salaattia. Oli hyvää, suosittelen edelleen 🙂

  4. Anne Malia

    Niinpä, fetasalaatin kanssa on paha epäonnistua 🙂