Lauantai oli erityisen ihana päivä. Työpäiväni jälkeen istuskeltiin pihalla auringossa ja katseltiin kun koirulaiset leikkivät. Sitten käytiin saunassa, vilvoiteltiin, sytyteltiin lähestyvää hämärää ajatellen kynttilöitä pitkin pihaa ja terassia. Valmistettiin iltaruokaa, jälleen kerran kesäkurpitsasta. Pöytä katettiin rennosti kaapista löytyneillä pellavilla ja valkoisilla lautasilla, viiniä varten valittiin kristallilasit.
Syötiin hitaasti nautiskellen tunnelmavalaistuksessa, heinäsirkkojen siritellessä, fiilistellen loppukesän lämmintä iltaa. Pikku hiljaa alkoi hämärtää enemmän, kun siirryttiin kahviin ja jälkiruokaan oli jo aika pimeää. Isäntä vei vielä nurmikolle öljysoihdun tuomaan lisää tunnelmaa. Muu naapurusto oli jo aikaa sitten vetäytynyt sisätiloihin. Meidän pihalla tunnelmoitiin senkin edestä. Kaivauduin jo vilttiin, istuttiin vielä tovi ja toinenkin. Missään en olisi ollut mielummin.
(ruoka: jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat / jälkkäri: voissa paistetut, siirapilla ja kanelilla silatut banaanit kera vaniljajäätelön.. )

This is what our saturday evening looked like. Just cosying at the garden, eating good food and relaxing. The best thing ever. 

16 Comments

 1. Pakko kommentoida, koska silmääni kuvissa pistivät Yankee Candlen kynttilä, jotka ovat omiakin suosikkeja!

 2. Tosiaan,hienosti kuvattu ja Kertun sanoin; kuin olisin ollut itsekkin siellä:) Olen ollut vieroituksessa tosta Tabascosta,joten sen kuvan kohdalla laitoin silmät kiinni,etten "retkahtaisi"! Sulla on kyllä pettämätön maku ja tyyli. Terveiset täältä Sauvon böndeltä. T Saima@Ide

 3. Taas ihania kuvia ja muutenkin "hyväntuulinen" blogi 🙂

  Linkitin muuten blogisi tuonne meidän raksablogiin.

  T: Anne

 4. Anne

  Voi miten kiva kuulla että postauksesta tuli tuollainen fiilis 🙂 Kiitosta vain Kerttu taas kerran!

 5. Anne

  Tuossa kynttilässä on niin herkullinen suklainen tuoksu 🙂 ihana poltella sitä terassilla.

 6. Anne

  Oi Saima, mahtava tosiaan kuulla, jos tunnelma välittyi sinne 🙂 meillä oli kerrassaan ihana ilta.

  Miksi tabascosta pitää vierrottua? :))

 7. Ah mikä tunnelma! Ruoka näyttää (jälleen) uskomattoman herkulliselta! 🙂 reseptejä, please! 🙂
  T. Floora

 8. Kaunis blogi! Mistä mahtavat olla nuo terassin neliskulmaiset kukkaruukut?

 9. Anne

  Voi kiitos 🙂 ruukut ovat Orthexin uusia itsekasteluruukkuja, niitä löytyy melkein mistä vaan, nämä ovat Tarjoustalosta.

 10. Oi, mitä ihania fiiliskuvia ja ruokakin näyttää todella herkulta!!

  -H

 11. Anne

  Juu Tarumarja, ilta oli mitä ihanin 🙂 ihana jos se välittyi postauksesta!

 12. Anne

  Kesäkurpitsan täyteeseen tuli jauhelihaa, sipulia, kesäkurpitsaa (koverretut osat), oman maan tomaatteja ja reilusti mausteita. Pinnalle juustoraastetta, tässä sekaisin parmesania ja oltermannia. Pinnalle paprikajauhetta ja tabascoa. Nam. 🙂 hyvää.