Vähän huolimaton bloggari täällä, minun piti kuvailla teille makuuhuoneen tunnelmia uusien harmaiden pellavalakanoiden kanssa, mutta olenkin unohtanut kamerani töihin. Niinpä tallensin fiilikset nyt instagramiin ja nappasin tähän pari kuvaa maistiaisiksi.

Valkoisiin lakanoihin tottuneelle tummanharmaat ovat todellakin vaihtelua, huoneen ilmeestä saa ihan erilaisen. Elementit ovat samat, mutta fiilis on savuisen lämmin kaiken valkoisuuden keskellä. Pidän vieläkin meidän pelkistetystä pohjasta, valkoiset seinät ja verhottomat ikkunat, joissa on vain valkoinen pimentävä rullakaihdin.

Rakastan Hayn Tray-pöytiä, ovat mitä kätevimmät yöpöytinä, vaikka ne ovat kookkaat (40×60), siro muoto ei tee niistä raskaita. Yöpöydälle on tilaa asetella lukuvalaisin, kukkakimppu, kirja, kännykkä ja ehkä vielä tuoksukynttiläkin.

Kukkakimppu on tänään kerätty pihamaalta. Kuten olette huomanneetkin, innostukseni kukkien ja yrttien sekoitteluun jatkuu. Tästä kimpusta löytyy ruiskukkia, neilikkaa, tilliä, basilikaa ja iisoppia. Pyöreä pikkumaljakko on kirppislöytö, tuollaisia kannatta ostaa jos eteen sattuu. Byredon tuoksukynttilän puuttessa tyydyn HM:n versioon, savuisen harmaa väri ja kaunis etiketti miellyttävät silmää.

Kuvailen makuuhuoneen paremmin kunhan jaksan hakea kameran töistä. Huomenna ja tiistaina minulla on vapaapäivä. Kotoilua taas tiedossa 🙂

Miltäpä ensivilkaisu harmaaseen suuntaan näyttää teistä?

Niin ja muistakaa seurata minua instagramissa @muotimielessa

Today I have cleaned our bedroom and changed new sheets. Usually I tend to use white linen, but now I have these new HM linen sheets in dark grey. I think they look really comfy in all white bedroom. I will show you better pics later. 


The flowers are picked today from our garden. I love mixing flowers and herbs. 


And by the way you can follow my instagram @muotimielessa

2 Comments