Pieni katsaus Pariisin viime syksyiselle muotiviikolle. On ihana kaivella kiintolevyn arkistoista upeita muistoja Pariisin reissuilta, vuodesta toiseen muotiviikkokuvista on ammennettavaa. Vaikka muoti tavallaan juoksee, ravaa tyyli silti aina varmasti perässä. Persoonallisesti pukeutuvia muodin ammattilaisia on ilo seurata. Nimekkäiden suunnittelijoiden luomuksia tai edullisia löytöjä, samapa tuo, nämä tyyliniekat osaavat rakentaa asukokonaisuuden. Harkitut lookit vaikuttavat huolettomilta, sepä se tyylin yksi kulmakivistä.  
Ylimmässä kuvassa Marina Larroude pukeutuneena venäläisen Vika Gazinskayan asuun.

Tämän kauniin italialaisen bloggaajan nimen olen unohtanut (Edit. Eleonora Carisi). Hänellä on aina erittäin persoonalliset ja naiselliset asukokonaisuudet. Ja nuo hiukset, ihan mielettömät. Miten hyvin pinkihtävä värjäys sopiikaan hänelle, värjäys ei ole yhtään kovan tai tekoisen oloinen.

Jotkut muotiviikkokävijät näyttävät keskittyvän työn tekoon, eivätkä halua säväyttää erityisen näyttävillä asukokonaisuuksilla. Olennaiseen keskittyminen, eli työhön, näkyy tässä asuvalinnassa.

Pidän paljon tästä vihreästä asusta, laukkukin jatkaa samaa sävymaailmaa. Huomaa pitsisukkikset, kengät eivät näy kuvassa, mutta olivat mustat matalat loaferit, oikein kivat rennon mallisen neulemekon parina.

Venäläinen Natalia Perminova on vakiovieras Pariisin muotiviikoilla.  Joskus hän ei edes mene näytökseen sisälle, vaan jää hengailemaan ulkopuolelle ja nauttii kuvaajien huomiosta.

Tuo Stella McCartneyn hame on niin upea, se saa himoitsemaan tweed-kankaisia vaatteita syksyksi. Viininpunaiset avokkaat näyttävät kivoilta asun värien kanssa.

Yksinkertainen maltillisesti väljälinjainen villakangastakki olisi nappiostos ensi talveksi. Villakangastakin helmihetkiä on säätila, jolloin sen voi yhdistää paljaisiin nilkkoihin ja pikkukenkiin.

Tässäkin neidon asussa Stella Mc Cartneyn tweedkangas houkuttelee. Klassisista kyynärpaikoista on varmasti saatu innostusta myös housujen efekteihin. Mutta miten mieletön tuo muhkea huivi on asusteena, eli paksut ja pitkät kaulahuivit kannattaa ottaa käyttöön jo vähän ennen talvitakin esille kaivamista.
Nämä kaikki kuvat olen ottanut Stella McCartneyn näytöksen ulkopuolella, Pariisin Oopperalla. Oi noita hetkiä. 
 
Some inspiring styles I have snapped last fall at the Paris fashion week. These are taken outside Stella McCartneys fashion show. 

7 Comments

 1. Niin mahtavia kuvia olet napsinut. Tuo tweedhame on i-h-a-n-a! Pinnasin Pinterestiin tuon Marinan kuvan, toivottavasti ok (laitoin creditit blogillesi).

 2. Upeita kuvia ! Kiitos näistä. Tykkään myös tuosta neulemekosta pistsisukkisten kanssa ja loaferit kyseisen asun kanssa kuulostaa ihanalta idealta. Upeita laukkuja ja nuo viininpunaiset korkkarit ovat super kauniit.

  Kiitos kun laitoit linkin blogiini, linkitin sinut myös 🙂

 3. Anne

  Kiitos Katri! Olen ihaillut niin paljon tuota tweed-hametta, kävin jopa hypistelemässä sitä silloin Pariisissa, mutten raaskinut kuiteskaan ostaa. Tottakai saat pinnailla, kiva juttu, kiitos.

 4. Anne

  Kiitos 🙂 tykkään oikeastaan erityisen paljon juurikin tilannekuvista.

 5. Anne

  Kivahan näitä on jakaa kun kovalevyltä löytyy vielä vaikka mitä 🙂 En ole mikään erityinen pitsin ystävä, mutta tuollaisissa ovelissa kokonaisuuksissa ne ovat hauska lisä.

  Kiitokset sinne myös linkityksestä!

 6. Anne

  ai niin, huomasin et Marina on tainnut laittaa mun ottaman kuvan instagramiin profiilikuvakseen, jee 🙂