(villatakki Filippa K / t-paita Acne / farkut Current Elliott / avokkaat Nine West)

Parin päivän takaisessa asussa kokeilin reikäpolvisia farkkuja. Olen aikeissa kiikuttaa nämä ompelijalle lyhennettäväksi ja ehkä pyydän häntä ”paikkaamaan” nuo polvireiät ylijäävillä farkkukangaspaloilla. Ovathan avoreiälliset farkut ihan kivat näin kesällä, mutta jos aikoo käyttää niitä syksyllä sukkahousujen kera, parempi peittää näkyvyys. Sovittelin samalla tuollaista erilaista käärimistapaa, taitaa kyllä jäädä tähän kokeiluun.

Mitäs mieltä olette, miten tuunaisin nuo?

4 Comments

  1. Aivan ihana simppeli asu! Ja aivan huippuja nämä asukuvat. Oletko hankkinut uuden kameran?

  2. Kiva asu. Lyhennä, mutta älä tee mitään muuta. Kyllä tuon verran särmää pitää olla. Voihan sellä alla käyttää esim jotain värillisä sukkahousuja sävy sävyyn muun vaatetuksen kanssa.i

  3. Anne Malia

    Voi kiitos Katri, sullakin on aivan upeat asut ja kuvat! Ei ole uutta kameraa, sama 5D MarkII edelleen, mutta en ole käyttänyt itselaukaisijaa vaan pakottanut läheisiä kuvaamaan mua, lähinnä töissä Maija on saanut nakitusta ja välillä miekkonenkin 🙂 Katsotaan kuinka kauan jaksan toisia nakittaa, koska palaan taas itselaukaisijahommiin.

  4. Anne Malia

    Kiitti 🙂 joo, lyhennys ainakin tarvitaan ja mietin tuota paikkahommaa, kunhan neuvottelen ompelijan kanssa.