(paita COS / farkut Nelly / avokkaat Givenchy / käsikoru Tod’s)
Uusimmassa StyleBy-lehdessä käytiin taas tyylikkään persoonan,  Paulina Liffner Von Sydowin, vaatekaapilla. Rakastan kyseisen lehden tapaa koota tyylikurkistukset, kuvia on paljon ja haastattelu on ytimekäs, pureutuen täysin henkilön tyylimieltymyksiin. 
Bongasin Paulinan jalassa kivasti repaleiset boyfriend-farkut, jollaisia olen haeskellut itselleni jonkin aikaa. Farkut olivat Nellyn mallistosta, joten klikkasin hetimiten heidän sivuilleen ja sieltähän samanmoiset löytyivätkin, mukavaan alehintaan vielä. Jännityksellä odotin toimitusta, väljät farkut tuppaavat olemaan minulle aina vähän liian suuria. Nyt kävi hyvä tuuri, nämä eivät putoa päältä ilman vyötä.
Reiluihin farkkuihin on parasta yhdistää siron naiselliset kengät, tässä oma lempparivaihtoehtoni, kapeakärkinen avokas. Tunnustan kylläkin käyttäneeni enimmäkseen ballerinoja työpäivän aikana..

Ohessa vielä kuva, jollaisia kameran
rullalle tallentuu kun minua filmaillaan 🙂 minulla on vähän
kuin kaksi moodia, liian poseerattua tai liian actionia.

I found these ripped boyfriend jeans from Nelly. Actually I spotted these from StyleBy magazine’s story that featured Paulina Liffner Von Sydow’s own style. So I went and ordered a pair and lucky me, the size fits really well.

Write A Comment