(ruutupaitis Acne / farkut Current Elliott / laukku Chanel / ballerinat Repetto)
Rento ruutupaita ja Chanelin ylellinen laukku ovat minulle mieleinen pari. Osaan käyttää ylellisiä asusteita parhaiten ”ei niin hienojen” asukokonaisuuksien parina. Ruutupaidan punainen sävytys piristää aina minua, muuten en ole kovin värikkäiden, enkä varsinkaan punaisten vaatteiden ystävä. Kummallisesti ruudutus kuitenkin rauhoittaa heleää punaisen sävyä. 
Jalkoihin olen sujauttanut rakkaat Repeton ballerinani. Nuo olivat jo päätyä roskakoriin, sillä varpaat tulivat kirjaimellisesti ulos kärjistä ja nahkapohja oli reunoista kulunut ihan riekaleiksi. Nappasin kuitenkin kovia kokeneet kengät suutarille arvioitavaksi ja kas kummaa hän saikin kursittua niistä vielä kelvolliset. Nahkapohja tosin korvaantui kumisella, mutta en valita kun sain lempikengille vielä lisää käyttöaikaa. Olen pitänyt kenkien sisällä aina pohjallisia, joten sisäpuoli oli vielä ihan hyvässä kunnossa. Kyllä korjauttaminen kannattaa.

11 Comments

 1. Jee, hyvä suutari! 🙂 Tutut joskus ihmettelee, kun kannan isoja summia rahaa suutarille, kun "saisin niillä jo uudet kengätkin". Mutta miksi ihmeessä haluaisin, kun vanhoistakin saa hyvät?

  Pitääkin viimein viedä koko kesän eteisen nurkassa kököttänyt Emu-kassi suutarille huollettavaksi, ei mee ku hetki ja niitä taas tarvitsee.

  Punainen on mullekin ollut vähän turhan raju väri, mutta samantyylinen ruutupaita on saanut pään kääntymään ja himoitsisin kirkkaanpunaista väljää neuletta syksyksi.

 2. Anne

  Kyllä itselläkin tulee vielä aina vähän Awwww kun ottaa Chanelin olalle. <3 Kiitos taas kivasta kommentista!

 3. Anne

  Ei tietty haittaa, kiitos hirmusti listallesi pääsystä 🙂

 4. Anne

  Olen kyllä samaa mieltä, mielummin maksan 35 euroa suutarille ja käytän ihania Repeton ballerinoja, kun ostan jotkut halpisversiot. Nuo ovat ihanaa pehmeää nahkaa ja istuvat jalkaan kuin hansikas. Kyllä laadukkaista asusteista kannattaa pitää huolta ja käyttää niitä pitkään.

  Ruudut on nyt aika kivoja, syksyllä niitä taas vissiin näkee aika paljon. Ihania ne kaikki Stellan ja Celinen ruutujutskat, villakankaiset.

 5. Ketä suutaria Turussa käytät – oma luottosuutarini Hämeenkadulta lopetti ja olen uutta haeskellut.
  Ja ruutupaita on juuri oikean värinen;)

 6. Anne

  Mä käytän nykyään aina kauppatorin suutaria, oon ollut tosi tyytyväinen heidän työnjälkeensä.

  Meinasin jo heivata tuon ruutupaidan kirppiskasaan, mutta maltoin vielä mieleni – ainakin vähäksi aikaa 🙂

 7. Kivan rento asu. Chanel on kyllä parhaimmillaan juuri tuollaisen asun kanssa.

  Mukavaa että olet bloggerissa taas ! Joenkin Evitan sivut eivät olleet niin kivat . . .

  Niitä kenkiä voi olla Ziossa ja Zalandossa 🙂

 8. Anne

  Viihdyin kyllä hyvin tuossa asussa ja tosiaankin pidän Chanelista eniten vähän rennompien kokonaisuuksien kanssa – enhän haluu tätikriisiä ;))

  Mä kyllä tykkäsin Evitan sivuista, siis uudistuksen jälkeen, mutta mikäs täällä bloggerissa, saa ainakin rustata sivut sellaisiksi kun itse haluaa (mikäli vaan osaa).

  Zalandossa olikin niitä kenkiä, tuumailen…