1annagillarmakkari1

1annagillarmakkari2

 kuvat: annagillar.se
Ruotsalaisella sisustussuunnittelija/stylistilla Annalla on kaunis blogi. Ihailen kovasti hänen tekemiään stailauksia. Kuvan makuuhuonekokonaisuudet Anna on tehnyt ruotsalaiselle Allt i Hemmet-lehdelle. Huoneissa on sama tunnelma, mutta kokonaishintaero sisustusten välillä on n. 13500 euroa. Aika huima.

Tokihan ymmärrän miksi jotkut lakanat maksavat enemmän, miksi Wegnerin Y-tuoli ei ole edullisimmasta päästä ja niin edelleen. Mutta tunnelmien luomisessa budjetti ei ole useinkaan se ratkaiseva tekijä.

Ihana makkari muutenkin, voisin kölliä ihan kummassa vain kokonaisuudessa. Kukkalakanat ovat aika söpöt, pitäiskö kaivaa pitkästä aikaa kaapista kukkaista sänkyyn, taitaa söpöilyttää jotenkin juuri nyt.

Niin piti vielä sanomani petauksista. Itse pidän eniten puolipedatuista sänkykokonaisuuksista, lakanat savat näkyä ja tyynyt on pöyhitty muhkeiksi ja sijoiteltu pystyyn. Fiilis kutsuu pujahtamaan hetimiten peittoon. Mikä juuri nyt täytyisi tehdä, kello lähentelee yhtä yöllä.

PS. niin se kalliimpi kokonaisuus on tuo ylempi, jos joku ei arvannut

5 Comments

 1. Viisi vuotta juuri täyttänyt tyttöni oppi myöhään päiväkuivaksi ja vieläkin sattuu päivisin vahinkoja. Eniten rasittaa yökastelu, joka tässä kyllä jo helpotti hetkellisesti, mutta on taas tullut taantumista. Pahimmillaan kastelee sänkynsä pari kertaa yössä. Patja on vuorattu muovilla, alla on muovitetut froteet ja pyyhkeet parissa kerroksessa. Samalla kastuu peittokin. Tänä aamuna suutuin kyllä kunnolla, kun taas oli märkä sänky. On kai tietysti väärin suuttua asiasta, mutta olen aika väsynyt tilanteeseen. Eilen juuri pyöritin vuodevaatteet koneessa. Asiaan on auttanut, että herätämme tyttöä yöllä vessaan. Monesti kastelu tapahtuukin aamuyöstä. Uusi vauva syntyy kohta ja tilanne alkaa olla uuvuttava. Olemme palkinneet tytön suklaapalalla kuivasta yöstä. Sekään ei enää tunnu motivoivan. Hän suhtautuu välinpitämättömästi päiväkasteluunkin, aina saa olla patistamassa pissalle. Ei auta hyvällä eikä pahalla. Mitä teen?

 2. Anne-Mari

  Tunnelma on ihana molemmissa ja kummassakin voisin köllötellä! Mahdatkohan tietää mikä tuo yläkuvan harmaa ja kutsuva torkkupeitto on? Voisin kääriytyä siihen tältä istumalta…

 3. Anne Malia

  Tunnelma on kyllä noissa kokonaisuuksissa kohdillaan. En valitettavasti kyllä osaa neuvoa tuon torkkupeiton suhteen… Ihana se on.

 4. Hei,

  Mistähän Suomesta saisi tuollaisia ylemmän kuvan kaltaisia topattuja sängynpäätyjä (pelkkä pääty riittäisi minulle)?

 5. Anne Malia

  Nytpä en osaa suoraan vastata, mutta olen varma, että melkein missä vaan verhoomossa voi teettää tuollaisen omien mittojen ja kangasvalintojen mukaisesti. Kysypä jostakin sellaisesta 🙂