1ralphmakkarissa1

1ralphmakkarissa2

1ralphmakkarissa3

Sunnuntai osoittautui oivaksi touhuilupäiväksi, ulkona oli lämmintä, mutta päivällä vähän harmaata, joten raaskin tehdä vähän sisähommia. Pesin ja puunasin paikkoja – rakastan sitä tuoksua mikä tulee mäntysuopavedellä pestyistä lattioista, se on melkein yhtä ihana kuin puhtaiden lakanoiden tuoksu. Täytyi nousta sängylle lepäilemään ja fiilistelemään – kotipöksyinä Acnen mukavat harmaat kollarihousut ja varpaiden kynsissä Chanelin 513 Black Pearl – kerrottakoon nyt nuokin tiedot kun kinttuja kerran taas kuvasin.

Petasin sänkyyn HM:n valkoiset pellavalakanat ja niitä terästämään Ralph Laurenin siniset tyynyliinat. Samalla tohinalla kaivelin kaappien kätköistä vanhoja tekstiilejä esille. Muistin omistavani pellavaisen päiväpeiton, sen seuraksi sovittelin tyynyliinojen innottamana lisää Ralphin henkeä. Raidallinen tyynyliina on myös Ralph Laurenin kankaasta, kasmir-kuosinen puolestaan Bakerin valikoimista. Kuvissa tyynyt ovat ilman oikeita sisuksia ja vielä ryppyisetkin, mutta taidan silittää ne ja hankkia oikean kokoiset sisukset, näyttää vaihteeksi aika kivalta.

Nuo tekstiilit on hankittu vuonna -97, silloisen kodin vierashuoneeseen. On se hyvä että säilyttelee joitakin juttuja, ja toisaalta kun hankkii ajatonta, on käyttöä pitkäksi aikaa eteenpäin, vaikka välillä juttuja lepuuttelisikin kaapeissa.

Mitäs pidätte, onko liian ”romanttista” vai meneekö kokonaisuus tarpeeksi modernista?

1 Comment