Täällä ollaan ja tuntuu jo aika kotoisalta. Reippaasti yli vuosi oltiin Evita-lehden saitilla bloggaamassa ja vähän osallistumassa printtilehdenkin tekoon. Lehden lakkauttaminen ajaa myös nettisivuston alas ja näin minun on aika palata takaisin tänne bloggeriin. Mutta eihän tämä mitään muuta, jutut jatkuvat kuten ennenkin ja into bloggaamiseen ei ole ainakaan lopahtamassa.

Muoti mielessä keskittyy edelleenkin sekalaisiin aiheisiin, asupostauksia näkyy säännöllisesti, samoin sisustusjuttuja ja tietysti välillä sivutaan ruokaa ja muuta kotoilua. Blogin ulkoasu hioutuu vielä lähiaikoina, joitakin juttuja täytyy säädellä. Myös sivupalkista puuttuu monta tärkeää asiaa, esimerkiksi suosikkiblogieni linkkejä. Koko historia Evitan puolelta on siirretty tänne, joissakin postauksissa saattaa olla hassuja välejä tai muuta outoa, pääasia kuitenkin että historia on tallella.

Toiveena olisi kehittää blogia vieläkin monipuolisemmaksi ja inspiroivammaksi. Otan mielelläni vastaan teidänkin toiveitanne. Monipuolinen keskustelu kommenttilaatikossa olisi mahdottoman kivaa, tuntuu että kommentointi Evitan puolella oli laiskanlaista, joten olisi ihan mahtavaa jos jaksaisitte jutustella täällä enemmältikin.

Kaikenkaikkiaan bloggaamisen kivoin osa olette tietysti te lukijat! Vaikka kuinka tykkäänkin kuvailla ja kertoilla asioita, on mahtava saada kommentteja, sekä täällä blogissa, että vaikkapa töissä Koodissa. Miten iloinen olenkaan monta kertaa ollut työpäivän aikana, kun joku on kertonut seuraavansa blogiani.

Kiitos siis kaikille seuraajilleni, olette tärkeitä!  

22 Comments

 1. Onnea uusvanhaan blogikotiin! Itse olen tässä taipeleellani huomannut että uusi blogikoti on vilkastuttanut omaa postailuintoa aina entisestään.

  Ja tuosta kommentoinnista oon huomannut saman kuin sinä: usein portaaliin muutto tarkoittaa sitä että blogin saamien kommenttien määrä vähenee. Ne saavat yleensä hintsummin kommentteja kuin blogspotissa majailevat. Hassua.

 2. Hyvä kannanotto tuo kommentointi noissa lehtien tms blogikodeissa. Olen pistänyt näinä blogivuosinani merkille, että ihan poikkeuksetta bloggaaminen muodustuu enemmän kirjoittajan yksinpuheluksi… jotenkin kait koetaan, että persoona häipyy noissa … mm. MTV3:n kohdalla sinne siirtyneiden blogien kommentit vähenivät todella paljon – tällainen mielikuva ainakin itselleni siirtyi blogeja seuratessani.

 3. Onnea paluuseen!

  Itse saavutin juuri eilen blogillani vuoden sadannentuhannen kävijäni. Se ei ole paljon kun vertaa teihin "huippuihin", mutta mukavalta tuntuu!

  Haluan myös omalta osaltani olla kehittämässä ja auttamassa Muoti mielessä -blogia ja muitakin. Olen aina avoin yhteistyökuvioille ja etenkin Turussa vaikuttavat, tai täällä silloin tällöin käyvät bloggaajat, hyvin voi yhteillä ja sopia vaikka jonkun kuvaussession.

  No mut joo, tän ei ollu tarkotus olla mainos ilmaisesta tuotteesta, vaan… hmm.. normi kommentti. :o)

  Jatketaan kaikki mukavaa harrastusta/duunia!
  Ja hei.. yks juttu vielä: Älkää kyräilkö vaan YHDISTYKÄÄ!


  mie

 4. Mukana! Suuret kiitokset sinulle hyvästä ja tyylikkäästä blogista!

 5. Karoliina

  parhaita juttuja ovat olleet ruokapostaukset, niiden ansiosta meidänkin perhe on alkanut syödä laadukkaammin 🙂 miehelle luen ääneen aina ruokajuttusi. Myös ne postaukset, joissa vilahtaa hauvakavereita, luetaan tarkalla silmällä. Meillä myös coton. Kaikki sisustukseen liittyvä kiinnostaa myös, sillä tyylisi on niin eleetön ja ajaton.

 6. Anne

  Hyvä jos näin on, on kiva saada kommentteja, joten toivottavasti helppous lisää niitä 😉

 7. Anne

  Joo, kyllä tuntuu että into on lisääntynyt 🙂 muutos se piristää vissiin. Vähän hassua jos portaali vaikuttaa kommentointiin kyllä. Mutta kiva jos kommentteja tulisi taas enemmän.

 8. Anne

  Vähän hassua, miksi se on muka hankalampaa kommentoida eri alustalle. Kyllähän se on blogin sisältö minkä pitäisi antaa sitä vuorovaikutusta, tjaa onkohan se tylsä bloggarin vika sit vaan, hihii. Ei uskota niin!

 9. Anne

  Kiitos kiitos 🙂 Paluusta pitää nauttia, tämä on jotenkin rentouttavaa omalla tavallaan. Onnea sun kävijämäärätilaston karttumiselle, iso määrähän tuo on.

  Mahtava kun on tukija matkassa! Toivottavasti sun hihaan tartutaan kuvien suhteen.

 10. Anne

  Voi kiitos Karoliina, onpa mahtava kuulla! Piti heti kipittää miehelle kertomaan sun kommentista 🙂 Kyllä hyvä ruoka on sellainen arjen luksus ettei paremmasta väliä, väsyneenäkin ruoanlaitto on mieluista kun sitä arvostaa. Elikkäs lupaan lisäillä ruokajuttuja ja kotijuttuja ja hauvajuttuja 🙂

  Terkut teidän cottonille, ne on sellaisia suloisusspakkauksia!

 11. Mukana seuraillaan täälläkin. Harmi kuulla Evitan lakkauttamisesta, mutta kilpailu on kovaa sillä(kin) alalla. Onneksi ihanat blogit eivät katoa mihinkään!

 12. Kiitos hyvästä blogista! Tämä blogisi on inspiroiva jo tässä nykymuodossakin. Sitä tietenkin toivoisi, että postauksia olisi enemmän, joka päivä 🙂 Olen seurannut blogiasi pari vuotta ja pidän tyylistäsi kertoa asioista. Joka päivä käyn tsekkaamassa, mitä olet päivittänyt. Asukokonaisuudet ovat parasta ja inspiroivinta blogissasi. Kiitos sinulle!

 13. Anne

  Mahtava kuulla Lisbet! Joo, harmi aina tuollaiset lakkautukset, kilpailu on tosi kovaa näinä aikoina. Blogit ovat kyllä ilo!

 14. Anne

  Kiitos itsellesi ihanasta palautteesta. Olen pyrkinyt postaamaan melkein joka päivä, mutta kieltämättä joskus tulee vähän luvatonta taukoa, esim. kesälomalla. Mutta skarppaan tuossa, itsekin pidän lempiblogeista jotka postaavat päivittäin 🙂 Mahtava että pidät asupostauksista, itse jo ajattelen että käyvätkö ne tylsiksi, pitäisikö lisätä muiden osuutta…