(t-paita Acne / hame Alexander Wang / laukku Mulberry / ballerinat ja aurinkolasit Chanel)

Tässä onkin aika monta kuvaa päivän hameasusta. Joskus vaan kuvista tulee niin kivoja, ettei malta olla valitsematta monta. Taisin vähän ihastua uudelleen tuohon hameeseen, jota en ole saanut oikein käytettyä. Kai se on pakko vaan alkaa käyttää tuota enemmän. Mietin jo nyt, miten kivalta hamonen näyttää muhkean neuleen parina. Tai ei, en halua ajatella muhkeita neuleita, vaan lämpimiä kesäkatuja ja kepeitä teeppareita.

9 Comments

 1. En yhtään ihmettele, että valinnan vaikeus iski!

  Ihania kuvia ja vau, miten kaunis asu! 🙂

 2. There is Vidya Gajapati Raj Singh, 58, from the erstwhile royal family of Vijayanagaram, whose husband left her for another woman. "I have learnt age doesn't matter as long as you have the ability and will to do whatever it takes to live life," she says. "The only man in my life right now is my son,'' adds the wedding planner from Chennai.

 3. Anne Malia

  Heh, kiitos Maija. Jotenkin hassua laittaa itsestä kauhea kuvapläjäys, mutta kerrankos sitä 🙂

 4. Anne Malia

  Kiitti, täytyy kyllä ehdottomasti aktivoida tuo käyttöön 🙂

 5. Anne Malia

  Simppelin naisellinen asu, ei ehkä ominta mua, mutta kivahan sitä on joskus tyttöillä kunnolla 🙂

 6. Anne Malia

  Kiitos, on tuo aika kiva hame. Tilasin sen aikanaan Luisa via Romasta, mutta sieltä ne taitaa jo olla loppu.