(neule COS / farkut Current Elliott / kengät Proenza Schouler)

Myönnytys syksylle neuleen muodossa ja venytys kesälle paljaiden varpaiden muodossa – sellainen asu. Välillä tuli kuuma, silloin kun aurinko kurkisti, välillä oli vilu, aina kun aurinko meni piiloon. Päätin jo illalla, että tänään laitan nuo korkkarit jalkaan. Tuollaisia avonaisia kenkiä voi pitää talvellakin paksujen sukkisten kanssa, mutta ovathan paljaat varpaat niissä kuitenkin kivoimman näköiset. Niinpä kepsuttelin natisevissa kannoissa lähes koko työpäivän.

Esittelen vielä teille päivän sisustuskuvat. Muuton Stacked-sarja nimittäin toimii ihan täydellisesti myös eteisessä. Podium voi olla kenkätelineenä ja lokero tasona. Tuollaisen haluaisin eteiseen jos sille vaan olisi nyt paikka.

Kuvassa on Hayn vaaterekki, säilytyslaatikko ja vati, Lehtorinteen liitutaulu, BEdesignin kangaskassi, Karhun lenkkareita, Muuton Stacked-hyllystö ja Pappelinan muovimatto.

Today I wore warm knit and sandals, odd combination it is. At work we tried how the Stacked system from Muuto works for shoes and bags, really well we think.

6 Comments

 1. Hei, taannoisessa postauksessa oli ihanan näköisiä jauhelihatäytteisiä kesäkurpitsoja, oliko niiden respetissä jotain erikoista? Voisitko jakaa reseptin täällä, kiitos. Ihana tyyli sinulla ja inspiroiva blogi!

  • Hei, ne oli kyllä hyviä. Täytteeseen tuli jauhelihaa, sipulia, kesäkurpitsaa(koverruksesta jääneet osat) ja oman pensaan tomaatteja. Hyvät mausteet, kannattaa olla ronski, kesäkurpitsa on niin mieto. Päälle paljon juustoraastetta, siinä oli sekaisin parmesania ja oltermannia. Päälle paprikajauhetta ja tabascoa. Nam.

   Kiitos myös blogikehuista 🙂

 2. Tuo liitutaulu! Mitkä sen mitat ovat, entä hinta? Ja käsittääkseni oli vielä kotimainenkin?

  Luulen, että tuo pitää kotiuttaa eteiseen. Tai keittiöön. Tai kirjoituspöydän päälle…

  • Heippa Vimps! Mitat on 50×90 cm, hinta tais olla 129 €. Tuo kalenteritarra tulee arkkina, sitä ei ole pakko liimata siihen. Toimii tosiaan sekä liitu- että magneettitauluna. Kotimaassa suunniteltu joo 🙂 Mäkin haluisin tuollaisen, harmi kun just ei oo paikkaa sille.

  • Kiitos tiedoista, Anne! Tuo liitutaulu on i-ha-na. Pakko tulla kotiuttamaan se joku kerta, nimittäin tajusin juuri, että se on enemmän kuin täydellinen kirjoituspöytäni yläpuolella. Pitää ilmeisesti lähteä syysretkelle Turkuun – ah, mikä ihana idea! Postin kyytiin en sitä laittaisi, kun ei innosta maksaa postimaksuja; tuon kokoisen esineen postimaksutkin ovat jotain.

   Vaikka kotoa löytyy jo yksi Kotonadesignin pyöreä liitu/magneettitaulu, vielä yksi mahtuu, sillä tämä jo luonani majaileva yksilö on ihan toisaalla kodissa ja muutenkin erilainen, vaikka musta onkin.

  • No mut mahtavaa, tuut tietty hakeen tuollaisen! Sitten päästään taas näkemäänkin 🙂 Mulla on se punainen reiällinen neule vieläkin töissä, saat sen matkaasi sit jos kelpaa, heh.

Write A Comment