Vähän kauneusjuttuja taas. Kaivelin kynsilakkakokoelmaani eräänä iltana ja käteen osui jo vuosia vanha Essien puteli. Olin päättänyt pukeutua aamulla haalean vaaleanpunaiseen neuleeseen, ja kynsiin halusin myös jotain siihen sopivaa neutraalia sävyä. Tämä sävy, Essie ballet slippers, on melkein samaa väriä villapaidan kanssa, tuli ihanan hempeä setti. Kyseinen sävy oli aikanaan ja on varmaan edelleenkin,  monen ”staran” suosikki, esimerkiksi Nicole Richien, näin luin jenkkilehdistä. Onhan se aika täydellinen nude vaaleanpunainen.

Neutraalien kynsien kanssa halusin myös hillityt huulet. Ostin jokin aika sitten Lumenen punan ja annoin ystävällisen myyjän valita minulle sävyn. Siinä on jotain erityisen jänskää, kun ei päätä itse huulipunan väriä. Joskus ollaan kavereiden kanssa myös valittu punien värit ristiin toisillemme, kokeilkaapa joskus. Mutta takaisin sävyyn. Lumenen fruity nude ei ole kirkas eikä liian vaalea, se mukailee huulten omaa väriä, ollen kuitenkin vähän raikkaampi. Kerrassaan loistava perusväri, sopii varmasti useimpien ihon sävyyn.

Kaunista viikon jatkoa!

PS. mun instagram on @muotimielessa

Thought I’d introduce these beautiful neutral make up hues. For my lips I like Lumene fruity nude and for my nails Essie ballet slippers, which is a true classic already. 

Comments are closed.