Viikonloppuna en ennättänytkään kuvailla blogiin mitään. Päivät sujuivat askareita tehden ja formulaa jännittäen. Lupailin kuitenkin seuraavaksi kotoilupostauksia, joten nämä ruokailuryhmän kuvat saavat inspiroida teitä sen tiimoilta.

Somistelin töissä ruokailuryhmää, meillä on Koodin puolella huima alennus esillä olevista malliruokapöydistä – käypä kurkkaamassa jos olet pöytää vailla.

Minua inspiroi juuri nyt kovasti vaalean puun, valkoisen ja mustan yhdistelmä. Valkoista saa olla eniten, sitten puuta ja ripaus mustaa. Pidän siitä, että ruokpöydän ympärillä tuolit ovat väljästi ja ne saavat mieluusti olla vähän eriparisia. Pöydän päihin sopii hyvin käsinojalliset tuolit. Itselläni on kotona Y-tuolit, mutta kelpuuttaisin mieluusti myös alla olevan kollaasin tuolimallit pöytäni päihin.

Hayn Tray-pöytä, koossa 60×40 cm, toimii mainiosti ruokatilassa pienenä apupöytänä. Siihen voi tehdä kivan asetelman tai pöydän voi somistaa vaikkapa ”drinkkipöydäksi”.  Kuvassa pöydällä on sisustuslehtipino ja Flosin Gatto piccolo-valaisin.

Kuvien tuolit Muuto Cover ja &Tradition In Between. Molemmat mallit ovat todella kivoja lisätuoleja sohvaryhmiin, makuuhuoneisiin, työtuoleiksi ja ruokapöydän ympärille. Minun suosikkivärini ovat tammi tai musta – yllätys yllätys. Valkoisessa ympäristössä ne tuovat vähän potkua sisustukseen.

9 Comments

 1. Itse kiinnitin huomion kolmen ylimmän kuvan tuoleihin. Kenen valmistajan nuo valkoiset tuolit ovat? Tykkäsin niistä kovin!

  Poletti

 2. Anne

  Tuolit ovat Hayn About a chaireja. Oikein kivat ja hyvän hintaiset tuolit!

 3. Ovatko nuo Hayn tuolit minkä hintaisia? Osaatko kertoa tuolien leveyden ja istuinkorkeuden? En ole näihin Hayn tuoleihin törmännytkään aiemmin missään.

 4. Anne

  Nyt en ole töissä ennen perjantaita, joten sitten vasta voin vastailla tarkemmin. Mutta hinta on noin pari sataa ja leveys ehkä vähän enemmän kuin normituolissa. Jos haluat nopsempaan vastausta, laita meili meille töihin shop@sisustuksenkoodi.fi niin Maija sieltä varmaan vastailee.

 5. Anne

  No niin, nyt olen töissä tietojen äärellä. Hayn AAC16-tuolin hinta on 192 €. Mitat leveys 58 cm x syvyys 50 cm x istuinkorkeus 46 cm x selkänojan korkeus 78 cm.

 6. Hei Anne! Toivottavasti huomaat kysymykseni näinkin vanhassa postauksessa. Kaunis asetelma. Mikä on tuo korkea kapea lasinen maljakko tuossa keskellä?

  Minttu

 7. Anne

  Hei Minttu, huomaan kun tulee meiliin aina kommentit 🙂 Maljakko on kulkeutunut vuosia sitten meille Kukkakauppa Piia Jaalalta, joten valitettavasti en osaa siitä kertoa enempää.

 8. Ok, harmin paikka. Sitä ei varmaan sitten enää ole saatavilla. Kiitos kun vastasit kuitenkin!