Yksi syksyn kuumista trendikuoseista on klassinen kukonaskelruutu – houndstooth. Klassisten juttujen ystävänä minuun kolahtaa tuo kuosi tänäkin syksynä. Kohta saa taas käpertyä huiveihin ja kun törmäsin Zarassa tähän pehmoiseen jättihuiviin, en voinut jättää sitä ostamatta.

Aion käyttää huivia jo nyt ohuempien paitojen kanssa asusteena. Kuten todettua, pidän kesäisten ja talvisten juttujen yhdistelmistä. Kokeilin sitä tänään pitkähihaisen t-paidan kaverina, hyvin toimi. Tosin aurinko tosiaan lämmitti sen verran, etten kuitenkaan kulkenut huivi kaulassa kuvan ottoa kauempaa. Kylmällä ilmalla huivi puolestaan saa lämmittää tosissaan ja samalla piristää vanhaa villakangastakkia.

Mitäs sanotte klassikkokuosista?

Today I bought this houndstooth scarf from Zara. I think this pattern is really hot again. Now I just love to wear it with cosy t-shirt and later in the winter it will give spark to my old wool coat.

6 Comments

 1. Sama täällä, tykkään kovasti klassikkokuoseista. Mulla oli parikymppisenä isoäidin tekemät nilkkapituiset housut ko. kankaasta, itse suunnittelin ja isoäiti ompeli. Vitsit ne olivat hienot!

 2. Anne

  Klassikoihin ei kai ikinä kyllästy. Ne toimivat aina, tietysti hiukan ajan saatossa uudistuen. Huivi on jo nyt lempparini 🙂

 3. Anne

  Vitsit sun housut kuulostaa ihanilta. Olen aina tykännyt klassisista ruutukuoseista villakankaissa ja niistä ommelluissa vaatteissa.

 4. Huivi on upea ja päälläsi todella kaunis. Olen kaupoissa pari kertaa ollut jo hypistelemässä kukonaskelkuvioita, mutta huonot muistot ala-asteen opettajasta estävät. Ensimmäinen opettajani oli aikamoinen täti ja piti myös kukonaskelkuvioista, mielleyhtymä on edelleen vähän liian vahva. 25 vuotta ei ole riittänyt traumojen poistamiseen, kokeillaan jos 35 toimisi. 🙂

  Toisaalta osoitus ajattomien asioiden kestävyydestä tämäkin. Jo 25 vuotta sitten kukonaskel oli ajankohtainen.

  -Eliisa

 5. Anne

  Hahaa, joskus jotkut hyvätkin asiat menevät "pilalle" mielleyhtymistä. Toisaalta, kun niistä päästää irti, voi löytää mahtiksia uusia mielleyhtymiä 🙂

  Todellakin, minäkin muistan äidin vaatekaapista kymmenien vuosien takaa kukonaskelkuvion.