Eilen aamulla bussille kävellessäni oli pakko napsaista muutama kuva kauniista maisemasta. Meidän kulmilla on usein aavemaista usvaisuutta, luulen että se puskee tuosta vierestä mereltä. Rakastan usvaista maisemaa, aamulla ja yöllä. 

Löysin varastosta lampun kannan, siihen on joskus kuulunut paperinen hapsuvarjostin, joka on sittemmin hajonnut. Purin siitä kehikon pois ja jäljelle jäi kultainen kantaosa läpinäkyvine johtoineen. Kiinnitin suuren halogeenipolttimon johtoon ja hauska roikkuvalaisin on valmis. Nyt pitäisi keksiä sille hyvä paikka. Ehkäpä tuulikaappi. Kulta on inspiroiva sävy juuri nyt. Etch-lyhty ihastuttaa edelleen, samoin Hayn kullanväriset sakset, jotka olen saanut heiltä hauskan tarvikepaketin mukana, siinä tuli myös tuo kuminauhakerä.

Kultaista lauantai-iltaa!

Yesterday the landscape was so foggy and beautiful. I had to snap few pics. 

Today I am inspired by gold. Found an old lamp with broken shade, took the remaining parts of that shade off, so I was left with this simple wire and golden soccet, all I had to do then was install a big halogen bulb and the new lamp is ready. Now I only have to find a place for it.

2 Comments

Write A Comment