Meidän olohuoneessa on pari pientä uutta juttua. Satuin piipahtamaan läheisellä kirpparilla ja löysin sieltä kaksi kuparikuppeloa muutamalla eurolla. Piti heti seuraavaksi suunnata Piia Jaalan kukkakauppaan ostamaan kuppeloon täytettä. En tiedä aionko pitää pysyvästi kaikkea kuparista esillä yhtenä ryhmänä kuten kuvassa, mutta näettepä minkälaiset kepposet kotiutin. Tuikkulyhty on Tom Dixonin ja kynttilänjalka Hayn.

Uutta on myös Hayn sohvatyyny. Pähkäilin tyynyjen kanssa aiemminkin, mutta tämän Hayn päätin kotiuttaa, sillä se sopii täydellisesti paitsi kuparisiin yksityiskohtiin, myös seinällä olevaan isäni maalaukseen. Sitäpaitsi Hayn tyynyn jämäkkä ulkonäkö ryhdittää sohvalla muuten olevia pehmoisia tyynyjä. Skarpilla tyynyvalinnalla saan vähän ryhtiä untuvaiseen sohvaan.

Pidän myös siitä miten harmaa villamatto sopii metalliin. Lämpimänä luonnollisena elementtinä se tuo kodikkuutta valkoisuuteen ja selkeyteen. Matto on Linie Designin Sirius värissä grey. Olen ollut mattoon todella tyytyväinen nyt vuoden käytön jälkeen. Se on kestänyt hyvin kahden koirulaisen leikit ja menot.

I have small new things in our living room. Found those copper pots from flea market. I’m not sure though if I’m going to keep all the copper things together like in the pic. The Hay cushion is also new, that colour is a perfect match for the living room. So it’s a keeper.

14 Comments

 1. Pakko varmaan hakea tuo Hayn kynttilänjalka, olen sitä nyt tässä pari viikkoa kohta ihaillut ja aina se tulee jossain vastaan. 🙂

 2. Anne

  Tuo on niin kiva kynttilänjalka, että ei kun kaupoille vaan 🙂 Kuparisella yksityiskohdalla saa taas jotain pientä pilkettä sisustukseen.

 3. Anne

  Mäkin tykkään myös kullasta ja oikeastaan kromistakin, metallit on kivoja. Paitsi en tykkää hirveästi metallinkiillosta tekstiileissä tai tapeteissa, mutta esineissä joo 🙂

 4. Täällä löytyy kanssa tuo Hay:n kynttilänjalka, on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kaunis! 🙂 Ihana asentelma ja tuollainen kanervanpunainen sopii kuparin kanssa kauniisti yhteen.

 5. Kaunis on myös tuo matto. Laadukas villamatto olisi hakusessa, joten tuo voisi olla yksi vaihtoehto. Löytyyköhän kyseistä mattoa Helsingistä, satutko tietämään? t. Marjo

 6. Hei mistä tuo norsutyyny on? Ihana, ihana, ihana 🙂

 7. Eipä näy ihanaa Lettusta missään… LETTUNEN, LETTUNEN, LETTUNEN!!! Vaaditaan näytille Lettunen ;o)!

  -Jutta-

 8. Ihania kuparikuppeja! Etchiä en ole vieläkään saanut, mutta H&M homen kuparinen kulho pääsi meidän olkkariin, ja niitä kuvailinkin tänään blogiini.

 9. Anne

  Tuo pieni kupariyksityiskohta tuo kivasti väriä sisustukseen. Edelleenkin voi todeta, että ne on ne pienet yksityiskohdat jotka tekee tosi paljon!

 10. Anne

  Nyt en osaa sanoa onko juuri tuota mattoa Helsingissä, mutta ainakin Stockalla on saatavilla Linien mattoja. Katsopa jos heillä sattuisi olemaan tuota mallia.

 11. Anne

  Norsutyyny on Svenskt Tennin klassikkokangasta. Olen tilannut kankaan suoraan heidän nettikaupasta ja ompeluttanut tyynyt täällä suomessa. Minun kankaani on pellavaa, sitä on myös puuvillaisena.

 12. Anne

  Hihii, Lettusen täytyy kyllä päästä pian tänne blogiin taas esiintymään. Hän on niin suloinen!

 13. Anne

  Kupari tuo kyllä kivasti lämpöä ja tunnelmaa sisustukseen 🙂