Ensimmäisenä tämän päiväinen asu uuden huivin kanssa. Pakko oli kietaista se välillä kaulaan, sopii niin hyvin mustavalkoiseen kokonaisuuteen.

Meille tuli Koodiin pari päivää sitten Italialaisia Marvis-hammastahnoja, -harjoja ja suuvesiä. Tuo maailmalla hypetetty luksushammashoitosarja on nyt tullut tännekin. Pakkaukset ovat niin kauniita, että sekosin vähän kameran kanssa. Alla kuvasatoa hammastahnoista ja muista!

Kauniiseen kylpyhuoneeseen sijoittelee mielellään kauniita arjen käyttöesineitä näteissä paketeissa. Hammastahnojen maut ovat mielenkiintoisia, lakritsi, inkivääri, kaneli, minttu jne. Itse testailin lakritsia ja raikasta valkaisevaa tahnaa. Koostumus on tavallista vähän paksumpi ja raikkauden tunne pysyy hampaissa pitkään. Itse pidän kovasti noista muutenkin kuin paketin perusteella.

Today I was wearing my new scarf ofcourse. I also went crazy with my camera, as we got a delivery from Marvis. How cool are those packages.

11 Comments

 1. Anne

  Noi pakkaukset on niin herkkuja, että ei raaski kaappiin piilottaa 🙂

  Mukavat viikonloput myös sinne!

 2. Anne

  Eikö 🙂 Miksiköhän niin harvat tuotteet pakataan nästisti. Aina pitää olla hirmusti väriä ja kuvaa ja tekstiä…

 3. Hyvinkin chic! Tajuaisipa useampi valmistaja kiinnittää huomiota pakkausten ulkonäköön, ihan muissakin tuotteissa kuin suuhygieniatuotteissa. Esim. mehut ja jogurtit pakataan mun mielestä niin tylsästi. Ja niitä katsellaan ainakin meidän taloudessa koko ajan.

 4. Anne

  Sanos muuta, miten nätiltä mehukin näyttäisi simppelissä kirkkaassa muovipullossa, yksinkertaisen etiketin koristamana. Mutta onkohan noita juttuja tutkittu ja todettu, ettei sellainen oikeasti möisi…höh.

 5. Kauniit pakkaukset piristävät arkisia joskus suorastaan harmaitakin asioita : ) Onhan se vaan niin paljon kivempaa esimerkiksi lorauttaa käsiastianpesuainetta kauniista pullosta ja kun itse tuotekin on vielä hyvä ja toimiva.

 6. Anne

  Se on just niin. Etenkin purkit, joita on pidettävä esillä päivittäin, saisivat olla nättejä. Onneksi useinmiten myös nätin putelin sisältöönkin on panostettu pikkuisen enemmän.

 7. Näistä tulee mieleen muutaman vuoden takaiset Oxygenolin hammastahnatuubit, joita näkyi sisustuslehdissäkin. Ne yksiväriset, joissa luki simppelisti mustalla tai valkoisella Oxygenol, värejä oli vaikka mitä. Muistelisin, että olivat joltain TAIK:n opiskelijalta tilanneet tuon ulkoasun. Eihän se tyyli tietysti sama ollut kuin näissä, mutta ajateltu ja tyylikäs ulkonäkö yhdistää.

  Mutta kai niissä kävi siten, kuin tuossa mehuyhteydessä arvelit, että ei tainnut kauppa käydä. :/ Nyt Oxygenol on taas sellaisessa supertavanomaisessa riemunkirjavassa tuubissa. Paitsi ulkonäkö, myös maku oli tahnassa musta hyvä, passeli tuote oli siis kaikin puolin. 🙂

  Voisko olla niin, että jos käyttötavara on pakattu "liian tyylikkäästi", se näyttää kalliilta, jolloin (suomalainen?) tavan kuluttaja ei edes tarkista hintaa vaan sivuuttaa tuotteen automaattisesti…?

 8. Anne

  Joo, mäkin muistan noi tyylikkäät Oxygenolit. Itse en kyllä pitänyt siitä mausta yhtään, siksi niiden ostaminen jäi yhteen tuubiin.

  Mutta varmasti on juurikin totta, etteivät liian kauniit pakkaukset myy ruokakaupassa tms. massaliikkeessä. Ja myös tuo kalliiksi mieltäminen. Jotenkin tyylikkyys mielletään aina kalliiksi.

 9. Tosi kauniita! Olenkin miettinyt mistä saisi kauniin hammasharjan kun kaikki ovat niin rumia. Pitää katsoa tarkemmin sarjaa kun tulen seuraavalla kerralla turkuun. Kivat!