Pari viikkoa sitten muutin takaisin tänne Bloggeriin, Evita-pesti oli mukava, mutta olenpa kyllä viihtynyt todella hyvin täällä. Ilokseni olette löytäneet hyvin tienne bloggerin puolelle, ja mikä vielä mukavampaa, teitä on löytynyt tosi paljon lisääkin. Tervetuloa uudet lukijat, otan teidät suurella sydämellä vastaan.  Kiitos myös teille matkassa pysyneille. 
Blogini sivupalkista löytyy linkit, joiden kautta minua voi seurata. Olenpa aktivoinut pitkästä aikaa myös Muoti mielessä-facebook-sivujakin. Tarkoitus on ihan oikeasti pitää niitä ajan tasalla ja viesteillä jotain ylimääräistäkin sinne puolelle. Evitan aikana facebook jäi vähän hunningolle, joten nyt kun lupaan skarpata, toivon että saisin sinne myös paaaljon lisää tykkääjiä. Tykkäättehän! 
Instagram on noussut minulla todella käytetyksi palveluksi, sinne tulee postailtua kuvia päivittäin. Siellä taidan välillä vähän hassutellakin. Innostun kovasti jos yhteillään sielläkin.
Siirtyessäni takaisin bloggeriin, pyytelin teitä osallistumaan kommentointiin ahkerammin, se tietysti aina lämmittää bloggarin sydäntä. Ja kiitos, sen olette jo tehneetkin.
Olen nyt todella fiiliksissä blogistani ja toivon sen välittyvän myös teille lukijoille entistäkin inspiroivampana pakettina. 
Tämän vuodatuksen kuvituksena on muutama takin selkämys, jotka olen kuvannut viime syksyn Pariisin muotiviikkomatkalla, Diorin näytöksen ulkopuolella. Innostava pukeutumissyksy on alkamassa. Kohta täytyy laatia syyspukeutumisinspolistaukset ja muuta mukavaa. Kaikkea kivaa siis odotettavissa.
I am really glad that so many of you have found your way here. My facebook page has been a bit quiet, but now I promise to activate it with frequent updates. So please go like it,  here is the link.

The pics are taken by me at the Paris fashion week last fall, outside Dior fashion show.

4 Comments

 1. Kivaa, pitääkin klikkailla myös FB:n puolella tykkäilemään. Sieltä minutkin löytää, olen ollut kyllä hieman huono päivittämään sitä extraa.. Täytyy ryhdistäytyä.

  Anne heitin sinulle blogissani haasteen. Tämän mielestäni voit toteuttaa joko näin annettuna tai sitten mikä olisi erityiskiva nähdä sinulta, niin voisihan tuo olla garderobikeijukin?! 🙂 Kumpi enemmän inspiroi 🙂

  http://platefuloflove.blogspot.fi/2013/09/haaste-sisustushaaveita.html

  Mukavaa päivää!

  Maiju

 2. Anne

  Oi, kiitos kiva jos käyt tyykkäämässä 🙂 Mun pitää muistaa myös tykätä sinusta!!

  Jei, haasteet on kivoja, ehdottomasti toteutan. Nyt vaan täytyy päättää kumallla osa-alueella 🙂

  Hauskat loppuviikot!

 3. Syysinspispostaus kuulostaa tosi kivalta! Ja meno on ollut muutenkin ihan mahtavaa blogissasi viime aikoina : )

  t: Mildred

 4. Anne

  Joo, pitää väsätä joku inspispaketti tai parikin 🙂 idiksiä on jo mielessä. Ja ihana kuulla että meno on ollut mahtavaa! 🙂