Pääsette kurkistamaan kuvien muodossa erästä iltaa Pariisissa viime syksynä. Muotiviikkomatka on aina jännittävä, joka kerta eteen on tullut uusia ja erilaisia kokemuksia. Yksi kauneimmista on varmasti A.F. Vandevorstin muotinäytös, joka järjestetiin upeassa Hotel Salomon de Rotchildissa.

Tyylikkäät vieraat saapuivat näytökseen, poseerasivat kuvaajille ja rentoutuivat hetken seurustellen ennen sisään astumista. Rakennuksen upea portaikko ja kultaa notkuvat koristelut saivat kyllä polvet tutisemaan jo näytössaliin astellessa. Oli aika uskomaton fiilis mennä täpötäyteen, spottien loisteessa hohtavaan tilaan, odottelemaan mallien esiinmarssia. Vaikka itse vaatteet eivät omaan elämään kolahtaneetkaan, oli tunnelma upea.

Näytöksen jälkeen fiilistelin vielä rakennuksen mahtipontista sisustusta. Ulkopuolella täytyi nappailla lisää kuvia poistuvista vieraista ja malleista. Lopuksi oma poseeraus rakennuksen edustalla.

Oli aika ihana ilta.

Some pictures from A.F. Vandevorst fashion show at the  Paris fashion week last fall. What an amazing night it was.

8 Comments

 1. Oi! Aivan ihania kuvia ja fiiliksiä! Haluaisin niin kovaa päästä joskus Pariisiin muotiviikoille – tai edes johonkin näytökseen…

 2. Upeita kuvia ja inspiroivia myös ! Olisi ihana matkustaa joskus Pariisiin juuri muotiviikkojen aikaan.

  Kaunis tuo musta pöytä kultaisin yksityiskohdin. Kulta tuntuu juuri nyt taas kivalta sisustuksessa, niinkuin edellisessä postauksessasi kirjoitit. Täytyykin penkoa kaapeista esiin pieniä kullan värisiä juttua 🙂

 3. Anne

  Kiitos Minttu, sinähän olet oikea muotiviikkokonkari 🙂 Itse en niin välitä näytöksistä, vaan rakastan sitä kaikkea siinä ulkopuolella. Mutta jotkut näytökset ovat upeita, kuten tämä kuvaamani.

  Sun pitää ehdottomasti järkätä itsellesi Pariisin muotiviikkopiipahdus, niin hieno kokemus.

 4. Anne

  Muotiviikoilla on kyllä ihana tunnelma 🙂 rakastan sitä hektistä kuvailua.

  Kulta on kyllä aika fresh pitkästä aikaa.

 5. Anne

  Paikka on ihan mieletön 🙂 tunnelma oli uskomaton, sen muistaa vieläkin ja palautuu kuvien mukana entistä paremmin mieleen.

 6. Anne

  Kiitos Riikka 🙂 kauniissa paikassa on ilo kuvata kauniita puitteita.