(neule Filippa K / housut T Alexander Wang / laukku Mulberry / ballerinat Repetto)

Muistin omistavani tuollaiset mukavat neuloshousut, joiden käyttäminen jää vähiin, sillä ne tarttuvat sukkiksiin kiinni ja siksi ovat usein päätyneet hylättyjen vaatteiden kasaan. Kesällä ovat vähän tukalan näköiset, joten niiden lyhyt käyttöaika on juuri nyt. Yhdistelin rennot housut pehmoiseen Filipan kasmir-neuleeseeni. Jalkaan sujautin vastikään uuden elämän suutarilta saaneet Repetot ja käsivarrelle nappasin rakkaan Baysin.

Musta väri tekee asuista aina tehokkaan näköisen. Tässä todella rennot leikkaukset ja materiaalit saavat vähän skarppiutta tummasta väristä. Koska en taaskaan muistanut (lue jaksanut) kaivella koruja, päräytin huulille kirkasta oranssia.

Selailin style.comista Tommy Tonin ottamia katumuotikuvia. Silmiin pisti melkein neonin sävyiset kirkkaat oranssit ja pinkit huulipunat. Näyttävät todella freeseiltä. Nuoremmat voivat valita todella ärtsyn sävyn, me aikuiset astetta hillitymmän.

Decided to wear these knitted pants from T Alexander Wang. With comfy cashmere sweater the outfit is almost too casual. Well I have hot orange lips, that’s quite current now –  I noticed when browsing Tommy Tons fashion week pics from New York.

4 Comments

  1. Heh, mulla on nuo samaiset housut, mutta jotenkin arastelen käyttää niitä ihmisten ilmoilla -kotihousuina vaan. Mutta itse asiassa, sun asuhan näyttää ihan kaupunkikelpoiselta 🙂 Ja mukavuudessahan nuo on vailla vertaa!

  2. Ihana asu, stylet housut! Musta on parasta! Mrs MK

  3. Anne

    Haa, mä oon meinannut välillä valjastaa nuo kotipökiksi, mutten ole vielä raaskinut, tykkään noista kovasti. Mukavat kyllä ovat 🙂

  4. Anne

    Musta on kyllä ihanan skarppi. Viime aikoina musta on noussut vielä enemmän suosikikseni. 🙂