Sain Jolielta kokeiltavakseni ylellisiä ranskalaisia Patykan ihonhoitotuotteita.

Sarjan tuotteet on valmistettu parhaista luonnonraaka-aineista, yhdistettynä taidokkaaseen tekniseen osaamiseen. Pakkaukset on suunniteltu huolella, ne ovat saaneet inspiraationsa Pariisilaisrakennusten julkisivuista. Ihan ensisilmäyksellä tietysti rakastuin pelkkiin puteleihin, mutta kun pääsin kokeilemaan sisältöä, olin myyty. Tuotteiden tuntu ja tuoksu ovat täydelliset päivittäiseen hemmotteluhetkeen.

Patykan ihonpuhdistus käsittää kolme vaihetta. Ensimmäisenä on kasvojen pesu, joka suoritetaan öljyllä ja vaahdolla. Voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta sitä se ei ole.

Painallus öljyä hierotaan kuiviin kasvoihin, myös silmämeikki lähtee tämän avulla. Jatkoksi painallus vaahtoa ja kun sen hieroo öljyn päälle, muodostuu ihana kermainen koostumus, joka huuhtoutuu helposti pois vedellä.

Kasvojen huolellinen puhdistaminen on mielestäni kauneudenhoidon tärkein asia. Arvostan tuotteita jotka poistavat tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet, kuitenkaan ihoa rasittamatta tai kuivattamatta. Puhdistuksen jälkeen ihon täytyy tuntua ja näyttää hehkuvalta.

Puhdistuksen jälkeen on kasvoveden vuoro. Patykan kasvovesi tuoksuu todella ihanalle, vaikka tuoksuakin tärkeämpi ominaisuus on tehokkuus. Kasvovesi sisältää seitsemää ikääntymisen merkkejä ehkäisevää aktiiviainetta, mm. 40 % aloe veraa. Tämän tarkoituksena on puhdistaa viimeisetkin epäpuhtaudet ja valmistaa iho vastaanottamaan hoitovoide.

Myönnän normaalisti välillä skippaavani kasvovesiosion, mutta tämä on niin ihana, että iltaväsyneenäkin haluan nauttia sen raikastuksesta.

Hoidettuani ihon puhdistamisen kunnolla, on aika antaa sille hoitoainetta. Patykan korjaava yöseerumi sisältää kahdeksaatoista eteeristä öljyä ja kasviöljyä. Olen käyttänyt iltaisin pelkästään tätä öljyseerumia, se on riittänyt oikein hyvin kosteuttamaan normaalin/kuivan ihoni. Vaikka koostumus on öljy, ei ihon pinta jää tahmaiseksi, vaan seerumi sulautuu ihon sisään kohtuullisen nopeasti. Aamulla iho tuntuu samettisen pehmeältä ja kirkkaalta.

Ihonhoidossa minulle tärkein tavoite on hehkuva ja tasaisen sävyinen iho. Iän mukanaan tuomat rypyt eivät pelota, etenkään jos olen jaksanut huolehtia puhdistuksesta ja kosteutuksesta hyvin.

Sain vielä vartaloöljynkin. Vartaloni iho on kuivempi kuin kasvojeni iho, varsinkin talvella tarvitsen runsaasti kosteutusta, ettei iho ala hilseillä. Öljy on loistava vaihtoehto rasvalle. Tämäkin öljy imeytyy hetkessä ihoon ja kuten muissakin Patykoissa, tuoksu on vastustamaton. Öljy on myös erittäin riittoisaa, tuntuu että olen spreijannut sitä vaikka kuinka suihkujen jälkeen, silti pullo ei ole juurikaan tyhjentynyt.

Yhteenvetona voin todeta, että Patyka on itsensä hemmottelua ja huolehtimista parhaimmillaan. Tuotteissa yhdistyy kaikki tärkeät osa-alueet; visuaalisuus, tuoksu ja luonnollinen hyvää tekevä sisältö, eli tehokkuus.

Mikäli sinuakin kiinnostaa kokeilla Patykaa tai muita luonnonkosmetiikkatuotteita, klikkaa Jolien nettikauppaan. Sain teille alennuskoodin – muotimielessä – jolla saatte -10 % alennusta kaikista tilauksista. Koodi on voimassa kolme vuorokautta, eli torstai-iltaan saakka.

Ylellisiä hemmotteluhetkiä toivottelen!

”yhteistyö”

5 Comments

 1. Patykan tuotteet ovat kyllä ihania. Tuotteet todella toimivat, ovat hyvän tuoksuisia ja pakkaukset ovat kauniita, enempää en osaisi toivoa.

  /sanna

 2. Nuo ovat kyllä koukuttavia tuotteita – kasvojen iho ei ole koskaan voinut näin hyvin aikuisiällä, kuin se nyt voi vaihdettuani (vasta osan) ihonhoitotuotteista Patykaan. Pintakuiva ihoni ei yhtäkkiä olekaan enää yhtään kuiva, se on kyllä sen luokan ihme, että aion jatkossakin satsata näihin. Kunhan saan vanhan putsarini käytettyä, vaihdan vielä ne, tällä hetkellä kaapista löytyy kasvovoide, kasvovesi, kasvoöljy (aivan ihanaa kamaa!) ja kuorintanaamio. Jolie on jotenkin myös niin sympaattinen putiikki, tälläkin kertaa postin kautta tulleeseen tilaukseen oli tilauspaperiin käsin kirjoitettu syysterveiset 🙂 Kyllä tuollaiset pienet asiat tekevät asiakkaan tyytyväiseksi.

 3. Anne

  Sanos muuta, tuotteilta ei kyllä voi enempää toivoa kuin nämä ovat. Musta tuntuu ettei iho ole ikinä ollut näin hehkuva, paitsi ihan nuorena ;))

 4. Anne

  Samaa juuri sanoisin, iho on tosi hehkuva. Jolien paketti on tosiaan niin elämys jo sellaisenaan, kauniisti mietitty viimeisintä yksityiskohtaa myöten. Tällaista hemmottelua jokaisen naisen arki tarvitsee!

 5. Katsoin tuota kasvoveden INCI-listaa (http://kauppa.jolie.fi/product/987/patyka-biokaliftin-suojaava-ja-virkistava-kasvovesi-25), kun 40 % aloe veraa alkoi kuulostaa niin hurjalta määrältä! Listassa se oli kuitenkin vasta yhdeksäntenä. Eikö INCI:ssä ilmoiteta ainesosat siinä järjestyksessä, mitä on eniten? Mitenhän ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER* siis voi olla tuolla vasta yhdeksäntenä vai ymmärsinkö jotenkin väärin? O.o Itsellänikin on pari Patykan tuotetta, ja hyviä ne kyllä ovat!