Muistatteko kun jokin aika sitten fiilistelin Muuton Stacked-systeemiä eteiseen. No törmäsin tällaiseen installaatioon samasta aiheesta. Persoonalliset säilytysratkaisut ovat mieleeni. Ovellisia kaappeja ei varmasti korvaa mikään, niitä on oltava riittävästi. Kutenkin koti, jossa ei ole mitään esillä, on helposti kolkko. Eri tiloihin saa tunnelmaa elämiseen liittyvillä asioilla. Eteisen elämään kuuluu kengät, takit, laukut ja avaimet. Niinpä tunnelmaa saa aikaiseksi jättämällä reilusti esille kauneimmat noista arjen välttämättömyyksistä. Kun sen tekee harkitusti, kokonaisuus on enemmän kutsuva kuin sotkuinen.
Mitä olette mieltä arkisten tavaroiden näkymisestä sisustuksessa?

14 Comments

 1. Aivan ihanaa, tykkään kovasti! Olen haaveillut yhdestä Stacked-moduulista yöpöydäksi, en ole vain osannut päättää olisiko se kokotamminen vai harmaalla taustalevyllä…

 2. Hei! Kyllä saavat ja niiden pitääkin näkyä, mutta kengät kuuluvat minusta eteiseen tai muuhun säilytykseen. Kulisseissa en halua asua. Itse olen kerryttänyt kirjaongelmaisena kirjavarastoani myös sohvan selkänojan päälle ja todennut, että se näyttää oikeastaan aika kivalta ja on "meitä". Kodin tekevätkin minulle kirjat ja taulut. Terveiset lomapäivältä! MrsMK

 3. Mun mielestä onnistunut sisustus on sellainen jossa kalusteet ja tavarat elävät harmonisessa symbioosissa keskenään. Silloin tavarat voivat näkyä.Esimerkiksi eteisessä jossa kaikki vaatteet ja kengät ovat ovien takana piilossa syntyy helposti tarve täyttää tilaa jollakin muulla "pikkuisella".

 4. Tuo kuva on todella inspiroiva. Eli jyrkkä kyllä kauniille arjen tavaroille, jotka saavat olla esillä. Ne nimenomaan kaunistavat kotia ja inspiroivat vaihtelemaan niiden paikkoja uusiksi. Miten muuten voisi kohdallani ollakaan, kun kotonani on kenkiä ja muuta kaunista käyttöesinettä esillä, ja nimenomaan sisustumielessä. Ainoastaan avohyllyistä keittiössä en pidä; astiat haluan keittiökaappeihin, eivät kerää siellä kokatessa syntyvää rasvaakaan pintoihinsa. Toki työtasoilla on minullakin keittiössä tavaraa, tomaatteja kulhossa, sipulia vanhassa viiskytluvun korissa, öljypulloja, pippuri- ja suolamyllyjä… kaikki niistä ovat paitsi funktionaalisia myös kauniita.

  Mutta siis, olen täysin samaa mieltä kanssasi, että jos kaikki tarpeellinen tavara on piilossa laatikoissa ja ovien takana, tulee kokonaisuudesta kolkko ja turhan hotellimainen.

 5. Anne

  Minustakin kivan rento kokonaisuus.

  Stacked sopii kyllä kivasti yöpöydäksi. Kokopuista on tuossa Stackedissa, mutta sitä harmaata taustalevyllistä vain mini Stackedissa, ja se on ehkä aika pieni yöpöydäksi. Joten taisin helpottaa ratkaisuasi 🙂

 6. Anne

  Kuulostaa juuri kivalta nuo kirjat sisustuksen osana. Minä en osaisi olla jos oman kodin olohuoneessa ei näkyisi mitään luettavaa 🙂 saatikka ilman tauluja.

  Oi voi lomapäivät kuulostavat hyviltä. Ai niin mullakin on vielä viikko kesälomaa pitämättä…koskakohan ennätän :))

 7. Anne

  Kyllä, hyvin kiteytetty! Tietysti kaikilla ei ole ehkä silmää tehdä kauniita esillepanoja tai on muuten niin vauhdikas elämänrytmi, ettei asetelmaesillepanot vaan toimi arjessa. Silloin suosittelen ovellisia säilyttimiä 🙂

 8. Anne

  Eikö ookkin! Minäkin haluan arjen ja kauniiden käyttöjuttujen olevan osa kodin tyyliä. Keittiössäkin olisi aika kolkko tunnelma ilman yhtään ruokailuun tai ruokaan liittyvää lämpöä tuovaa elementtiä. Sun keittiö kuulostaa kivalta, edelleenkin odottelen niitä kotipostauksia!

 9. Anne

  Tackar, kun luin sen teksti ajattelin just että tuohon olisi kiva vastailla ja olitkin haastanut mut 🙂

 10. Ainakin Finnish Design Shopin valikoimassa on tuota keskikokoista Stackedia sekä kokopuisena että harmaalla taustalevyllä, mutta sitä isoa on vain kokopuisena. Luulen, että tuo keskikokoinen on joka tapauksessa minun matalan sängyn viereen, vähän ahtaaseen tilaan parempi. Eli valinta on kyllä vielä vaikea 😉

 11. Anne

  Tjoo, olenpas lukenut läksyni huonosti :)) kuvassakin on tuollainen isompi Stacked harmaalla takalevyllä… siispä sun valinta on edelleen vaikea.