Ensinnäkin kiitos hirmuisesti kaikille edelliseen kilpailupostaukseen vastanneille. Vaikka olenkin ollut poissa koneen äärestä, on ollut pakko lukaista touhuilujen välissä jokainen jättämänne kommentti. Hieno huomata, miten huolellisesti hoidatte ihoanne. Ihonhoito on itsensä hemmottelua ja se varmasti palkitsee sekä hyvänä olona, että ikääntyessä ihon hehkeytenä.

Oma viikonloppuni on kulunut töitä tehdessä, lauantaina Koodissa ja tänään blogihommia valmistellen. Siinä ohessa olen ennättänyt siivoilla, nauttia koirulaisista, nukkua ylipitkiä unia ja nauttia herkuista.

Ruoanlaitollekkaan ei ole oikein ollut aikaa, joten viikonlopun kunniaksi nautittiin lähikaupan antimista – kevätrullat ja täytetyt jalapenot sekä patonki pakastealtaasta, etanapannut sentään itse valmistettu 🙂 

Viikonlopun alkua on kiva juhlistaa kattamalla syömiset rennosti sohvapöydälle. Illalla on kiva istuskella sohvalla tai pehmeällä villamatolla, herkullista iltapalaa syöden. Lempiasiat kattauksessa ovat kristalliset viinilasit ja kankaiset servetit. Koska kaapissa on vino pino vuosien saatossa kertyneitä kangasliinoja, olen päättänyt olla säästelemättä niitä. Pellavaiset ovat helppoja, niitä ei edes halua silitellä pesun jälkeen. Kangasliinat tekevät kuitenkin syömisestä vähän erityisempää.

Käytätkö sinä kankaisia servettejä?

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

My weekend was really busy with work and stuff. A small treat was when we celebrated upcoming weekend by eating around the coffee table. Almost all the stuff came from the freezer, only snails were carefully home made – delicious start for the weekend.

8 Comments

 1. Ihanaa nautiskelua! Ja juuri tuollaisilla pienillä asioilla, kuten kankaisilla serveteillä saa luksusta arkeen.

 2. Nimenomaan, ihanaa pientä luksusta elämään kangasserveteillä. Itselläni ei ole vielä ensimmäistäkään mutta asia täytyy korjata pian.
  Mukavaa viikkoa.

 3. Ulkoileeko teillä koirat pelkästään omalla pihalla?

  Mari

 4. Anne

  Eikö 🙂 Joka päivä ei jaksa panostaa, mutta onneksi sentää joinakin päivinä viikossa, heh.

 5. Anne

  Niinpä! Ja suosisttelen, ei niistä ole edes vaivaa, jos valkkaa sellaiset silitystä kaipaamattomat. Samalla ne hurruttaa pesukoneessa kun pesee viikon muutkin pyyhkeet. Kankaisia kannattaa varata pieni pino, niin osa on aina käytössä ja osa pesukopassa. Tosin me ollaan merkattu omat, joten niitä voi käyttää parikin kertaa, jollei ole kauheita tahmoja siihen pyyhkinyt 🙂