Testailen vähän uusia tyynyjä meidän olohuoneeseen. En ole vielä täysin päättänyt minkälaisen tyynykokonaisuuden haluaisin juuri nyt. Nämä ovat kyllä aika kivan näköisiä, harmaa 1×2-mallistosta ja tummanvihreä Muutolta. Jotenkin yksinkertainen ja skarppi miellyttää nyt silmää.

Meidän tyttönen halusi mennä tuolin alle, en tiedä mitä siellä teki, mutta tovin hän siellä seisoi 🙂 Hän on muuten varmasti maailman helpoin ja kiltein koirulainen. Kova touhuilemaan omien lelujensa kanssa, niitä on paljon. Myös isoveljen kanssa on usein rajutkin leikit. Tyttö ei ole tuhonnut tai ottanut mitään hänelle kuulumatonta. Yhtäkään kenkää, sukkaa, johtoa tai muutakaan ei ole kaluttu. Meillä ei ole järjestelty kotia uuteen kuntoon pennun takia, kaikki on kuten normaalistikin. Ehkä se on ollut hyvä juttu. Kun kaverukset ovat itsekseen kotona, ei silloinkaan ole tuhmuuksia tehty. Meillä on superkiltit koirat. Toki hyvin kasvatetut ilmeisesti.

Ihana miten valo tulee pehmeästi huoneeseen tällaisena vähän pilvisempänäkin päivänä. Sohvantausikkunasta voi poimia suoraan tomaatteja suuhun. Suuret suklaakirsikkatomaattipuskat kasvavat lämpimällä seinustalla ikkunan alla. 

Töihin saapui eilen Hayn lähetys. Siinä sain vihdoin mustan kukkaruukun, jota olin odotellut viikunapuulle, nyt täytyy ryhtyä istutushommiin, jospa tuo kasvi vähän piristyisi uudessa ruukussa. Ihana on myös suurikokoinen Kaleido-alusta. Sille on helppo kokeilla erilaisia asetelmia.

Jaahas, nyt jatkan hommia. Palataan ehkä illalla vielä uudelleen.

I am trying some cushions for the sofa. Darker colours look really fresh in an almost totally white room. I also got a new pot for my fig tree. Hay does some cool stuff.

10 Comments

 1. En kestä, kuinka suloinen koira. Tuo kuva kutsuu halamaan, toinen näyttää niin pehmoselta. 🙂

 2. Anne

  Ruukku on betonimaista ohutta massaa, siinä on ihanasti ilmakuplia ja se on mattapintainen. Kaunis 🙂

 3. Niin ihana tuo teidän pikkutyttö! Tosi paljon maijan näköinen <3 <3 aaaaaaaaaaaaah!! Anne auta mua! Tarviin uuden jonkun hyvän kankaan meidän Moritziin kun harmaa linosa meni pesussa pilalle. Mitä ehdottaisit Lauritzonin valikoimista? Mietin Camelia jopa (villakangas) tummanharmaana, oisko liian dramaattinen? Caleido 3790 óis varma valinta kun caleidolla on ollut mun edellinenkin sohva ja toimi tosi hyvin. Sitten mietin rebeliä sävy 118 ja sitä uutta hamppukangasta.. mitä ehdottaisit kun tiedät meidän sohvan (adea moritz) tyylin ja kodin tyylin kans! Oon tilannu siihen nyt sellaisen beni ouarainin maton (luonnonvalkoinen ja musta timanttikuvio).

 4. Anne

  Wautsi, sitä Quarainin mattoa!

  Mietiskelin tuota teitsin olkkaria ja jos mun pitäisi valita, niin kallistuisin harmaaseen villakankaaseen. Sullahan on toimivat valkoiset puuvillapäälliset, niitä on kiva käytellä kesäaikaan. Talvisaikaan tummempi harmaa ja villapinta toisi ihanasti lämpöä ja kontrastia, teillä kun on niin heleän vaaleaa. Tiilipintainen seinä ja korkea tila ovat upeita, villakangas sopii tyyliin täydellisesti. Lisäksi harmaa passaa PK-tuolien hiekkaiseen sävyyn tosi kivasti.

  Meillä on muuten Lauritzonin Wools-kankaasta tummanharmaa rahi olkkarissa. Olen pessyt sen päällisen jopa koneessa, eikä ole mennyt miksikään. Lauritzonilla on monta villa/villasekoitekangasta jotka ovat kivoja.

  Eli siis, en valkkais Caleidoa, vaikka olenkin vannoutunut puuvillakankaiden ystävä. Pidän eniten puuvillasta valkoisena, muut värit ovat haasteellisia, etenkin pesujen yhteydessä.

  Villakangas on niin ylellinen matsku, eli mun neuvo on valkkaa harmaa villa. Joko keskiharmaa tai tummanharmaa 🙂 Sopii sen upean maton kanssa täydellisesti!

 5. Kiitos Anne vastauksesta!! 🙂 Katsotaan mitä ne lauritzonilta sanoo…. olin ajatellut sitä Camel kangasta, sävy 9 tai sitten se keskiharmaa vaaleampi, en muista numeroa.. Jää nähtäväksi. 🙂

 6. Anne

  Kuulostaa hyvältä. Jänskää, odotan innolla mihin päädyt 🙂

 7. Hei Anne-Malia! Ihan ensiksi kiitokset tyylikkäästä ja kauniista blogistasi! Bongasin tästä postauksesta kivan harmaan maton, saanko udella minkä merkkinen se on? Näyttää hieman samanlaiselta kuin himoitsemani Peas -matto..