(bleiseri J Lindeberg / farkut Current Elliott / teeppari Filippa K / 
laukku Mulberry / ballerinat Repetto)

Voi miten olen kiitellyt itseäni hyvästä aleostoksesta, nimittäin tuosta villakankaisesta bleiseristä. Löysin sen viime keväisellä Kokkolan reissulla, erään liikkeen aletangosta. Superlaadukkaan oloinen ohut villa on mitä kaunein ja ylellisin materiaali. Kun olen alustavasti kierrellyt kauppoja syysvaateinspiraatiota silmällä pitäen, on kaksirivinappisia bleisereitä ja villakangastakkeja näkynyt paljon. Toisaalta tuollaisia klassikoita on aina saatavilla, nyt vain erityisen paljon. Muutenkin ilahduttaa klassikoiden paluu entistä voimakkaammin myös kauppojen hyllyille. Tällaiselle simppelin tyylin edustajalle on kerrankin valinnanvaraa.

Miten ihana on sujauttaa syyskuussa paljaat varpaat ballerinoihin ja hikoilla auringonpaisteessa villakangasbleiserissä.

This wool blazer has to be one of my best sale finds ever. I found it last spring and what a perfect piece of clothing it is for this fall.

4 Comments

  1. Itse koin saman, kun viiletin tänään ballerinoissa ja mustassa nahkarotsissa, joka kieltämättä oli hieman hiostava tälle ilmalle!

  2. I love this look…so classic. I am commenting for the first time all the way from So. Calif. (U.S.). I visit your blog frequently and I am always inspired by your elegant style in wardrobe, home, and lifestyle. Wish I could dress for cooler weather right now as well, but unfortunately it is a very hot 102* F today!

  3. Anne

    Heh, oli jotenkin niin ihanaa kun aurinko lämmitti, on syyskuu ja ohut villableseri oli ihan liikaa 🙂 kyllä meitä hellitään ilmoilla.

  4. Anne

    Thank you so much, how lovely that you commented..and all the way from California! You know, I love cosy sweaters, wool coats, boots and such, but still I'd rather had warm sunny weather all the time 🙂