Ei ole enää kauaa kun pääsemme ”tyttöjeni” (Suvin ja Maijan) kanssa juhlimaan Glorian Blog Awards gaalaan. Meidän kaikkien blogit ovat siellä ehdolla eri sarjoissa, omani ”kaunein tyyliblogi”-kategoriassa. Parasta näissä juhlissa on aina tuttujen tapaaminen, odotan innolla iltaa!

Olenkin tässä vähän miettinyt mitä pukisin päälleni. Sovittelin tänään ikivanhaa mustaa taftihamettani. Tämä hame voisi olla yksi vaihtoehto juhla-asuun, toki eri yhdistelmällä kuin kuvassa. Tässä vain koklasin nopsasti hameen mallia.

Tyttönen seurasi silmä kovana mamin patsastelua hameessa ja korkkareissa. Lettusta puolestaan kiinnosti enemmän kamera ja omat lelut. Ihana kun on kavereita jotka osallistuvat kaikkeen tekemiseen 🙂

(paitis COS / hame hankittu joskus Barcelonasta / sukkikset Pieces /
 kengät Marc by Marc Jacobs / sormus YSL)

Palataanpa vielä tuohon gaalaan sen verran, että muistutan teitä yleisöäänestyksestä. Vaikka raati onkin asettanut ehdolle joitakin blogeja, pääse yleisö tietysti äänestämään vapaavalintaisesti omia suosikkiblogejaan eri kategorioissa.

Sainkin iloista postia Glorialta tuon yleisöäänestyksen väliaikatilanteesta; Muoti mielessä on tällä hetkellä tyyliblogeista kymmenen eniten ääniä keränneen blogin joukossa. Uskallan tämän paljastaa kun kurkkasin Kertun blogiin, hän oli selvittänyt ettei tieto ole salaista. Tsemppiä ihanalle Kertulle myös sisustusblogisarjassa! Äänestystilanne elää tietysti koko ajan, eikä sitä tiedä päädynkö lopulta tuonne kymmenen sakkiin, mutta olipas iloinen ylläri. Tästä kuuluu jo nyt kiitos teille ihanille jotka olette käyneet minua äänestämässä!

Jos siis et ole vielä äänestänyt omia suosikkiblogejasi, käy äänestämässä – pääset tästä suoraan äänestykseen. Äänestäjien kesken arvotaan tietysti erilaisia kivoja palkintoja. Äänestysaikaa on 18.10.2013 saakka.

Kiitos kaikille äänestäjille! Onnea kisaan kaikille bloggaajille tasapuolisesti!

10 Comments

 1. Kiitos Anne maininnasta ja onnea koko teidän supertyylikkäälle "tyttökolmikolle" gaalaan! Valkoista Harmajaa kehaisin viime viikolla oikein radiolähetyksessä, kun toimittaja kysyi suosikkisisustusblogia 🙂

 2. Anne

  Ihana Kerttu <3 olen niin ylpeä sinun mielettömästä blogitaipaleesta. Menestyvän blogin takana on suurisydäminen nainen! Toivottavasti nähdään gaalassa!!! Kiitos siskon puolesta hänen tsemppauksestaan, pikkusisko on mun tärkeys tässä maailmassa.

 3. Ihana asu ja tsemppiä kisaan! 🙂 Mahtava kolmikko teitä siellä, ihan omia lempiblogeja kaikki, Kertun blogi mukaan lukien tietyst. Ja ihana tuo tyttönen tuolla kuvissa kun katselee ihmeissään. <3

 4. Anne

  Voi kiitti 🙂 Niin ihana kun paikalla on iso liuta muitakin ihania tyttöjä kun mun omat tytöt.

  Tyttönen on suloisuus, ihan kuin teidän Maijakin. Nuo vaan jaksavat ihastuttaa joka hetki. Meidän tyttönen on sellainen herttainen pörröpää, niin persoona luonteeltaan.

 5. Anne

  Mä en ikinä saa tarpeekseeni Cottoneista, hih. No joo, oikeastaan mistään koirulaisista, ne vaan on niin ihania <3

  Jei, superia nädään sitten!!!!

 6. Anne

  Kiitos Karla 🙂 Ja kiitos äänistä, meidän molempien puolesta <3 <3