(takki Filippa K / raitapaita Samuji / farkut Levi´s / laukku Mulberry / nilkkurit Nilson)

Iltapäivällä oli kauniin kuulas valo, aurinkokin pilkahti. Ilma oli onneksi lämmennyt, ei tarvinut enää kietoa kaulahuivia kaulalle, riitti kun nosti kaulukset pystyyn. Taas kerran olen vetaissut Abbeyn ylleni, kyllästytte jo varmasti tuon takin hehkutukseen.

Asiasta toiseen. Monessa blogissa on ihmetelty bloggeriin ladattujen kuvien huonoa laatua. Luulin jo löytäneeni ratkaisun tallentamalla ne png-muotoon ja tarkistamalla googlen kuva-asetuksia. Mutta nyt on vieläkin jotain häikkää. Vaikka lataan kuvan flickrin hostaamana tai miten vaan, menee se ihan suhruiseksi. Tietääkö joku mikä vielä voisi edellä mainittujen toimien lisäksi auttaa tähän?

13 Comments

 1. Blogger ongelma oli mullakin, ratkaisu on, että aktivoit Google+ tilisi, minkä google on sulle automaattisesti tehnyt koska sulla on blogi ja sitten kun oot sen aktivoinut, meet tilisi asetuksiin ja ruksit pois googlen sulle laittamat kuvien pikaparannukset ja kuvien pienentämiset, ylipäätään kaikki kuviin liittyvät asetukset pois vaan!

 2. Anne

  Kiitti Minttu 🙂 heh, kiva kuulla ettei Abbey kyllästytä!

  Oli muuten niin ihana sun blogissa se Kreikan-matkakertomus, luin sen aikanaan yhtenä sunnuntaiaamuna kahvista nautiskellen! Kivasti olit kuvannut matkaasi.

 3. Anne

  MSHFTTT juu kiitos vaan vinkistä, kokeilin jo tuon, mutta mun mielestä nuo kuvat on silti suhruisia..mikä ihme tätä bloggeria vaivaa – vai onko mun silmissä vielä enemmän vikaa kun luulin 🙂

  Kerttu, käypä tosiaan tekemässä tuo yllä annettu toimenpide, auttaa se ainakin vähän.

  Kiitti takkikehuista 🙂

 4. Anne

  Kiitos Kerttusein 🙂 jospa yrittäisin huomenissa tehdä tuon!