Törmäsin äsken tähän kuvaan ja jäin tuijottamaan sitä. Pidän juuri tällaisista hetkellisistä inspiraatiotulvista, joita jokin kuva saa aikaan. Viininpunaisen merinovillaneuleen jo omistan, samoin farkut, nyt puuttuu enää mojova satsi sekalaisia koruja. 
Vaikka rakastankin luoda erilaisia yhdistelmiä, on korujen käyttö ja yhdistely itselleni aina jotenkin haasteellista. Ihailen usein toisilla rohkeita ja näyttäviä koruvalintoja – itse sorrun yleensä olemaan joko ilman koristuksia, tai valitsemaan yhden korun kerrallaan.
Kuvan tyylikäs nainen on Camilla Modin Djanaieff, jonka tyyliä esitellään Stylebyn numerossa 14. Taitanee olla jo vanhempi numero – nyt menen kaivamaan löytyykö se lehtipinoistani, vai sattuuko olemaan juuri sellainen harvinaisuus, jota en ole älynnyt aikanani ostaa..
Osaatko sinä valita ”korusekametelisopan” asuusi?

I love the style of Camilla Modin Djanaieff, her style was featured in Styleby #14. She has the perfect selection of rings and bracelets in this pic. I already have a burgundy sweater and jeans, now I only need a perfect mix of jewellery.

8 Comments

 1. En tiedä osaanko, mutta rakastan hopeisia ranneketjua ja rannerenkaita. Ja sormuksia. Niitä kasaan päälleni! Kaulaketjut yms. eivät oikein lyhyeen rintavaan kroppaani sovi, siis ihan sananmukaisesti koska kaulan ja rintojen välinen alue on aika lyhyt ;-D.

 2. Kaunis kuva. Huomioni kiinnittyi täydellisen värisiin hiuksiin.

  Olen varmaankin liian konservatiivinen korujen käyttäjä. Ehkä opin, ehkä en..

  Miia

 3. Ihana viininpunainen neule! Tänä syksynä tuo väri houkuttelee kovasti, ja asukokonaisuus olisi mullakin toteutettavissa jo kotoa löytyvillä asioilla. Kiitos siis vinkistä!

 4. Anne

  Kaulakorut on mustakin vaikeimpia koruja, en itse tykkää hirveästi kovin näyttävistä statement-koruista kaulalla, ainakaan jos ovat ihan rihkamaisia. Mutta ranteisiin ja sormiin passaisi paremmin kasata isoja rykelmiä, ne ei kuitenkaan "häiritse" asua niin paljoa 🙂

 5. Anne

  Niin on, kuva on ihana ja hiusten väri magee 🙂

  Juu, vähän sama mulla korujen suhteen. Tosin olen aika nirso, jos raaskisi ostaa kalliimpia koruja, tulisi niitä varmaan käytettyä enemmän. Ihan halpoja rihkamia en mielelläni aikuisena kauheasti tykkää käyttää.

 6. Anne

  Viininpunainen on syksyisin aina niin ajankohtainen sävy. Ihana jos tästä oli inspikseksi!

 7. Jep. Joka aamu kokoan ranteeseen puolen tusinaa erilaisia remmejä, ketjuja, renkaita asun ja fiiliksen mukaan. Kaulakoruja en käytä koskaan ja sormuksiakin hillitymmin, juurikin rannekorujen paljoudesta johtuen.

 8. Anne

  Ah, sun setti kuulostaa just hyvältä 🙂 Ja niinhän se yleensä on, kun yhteen kohtaan panostaa, kannattaa jättää muut rauhaan..