(takki Filippa K / angoraneule Isabel Marant / paitis Ralph Lauren / 
farkut Current Elliott / loaferit Nilson / laukku Chanel)
Olin perjantaina piipahtamassa Helsingissä työasioissa, vapauduin aikaisin ja päätin kierrellä pitkästä aikaa hetken kaupungilla. Kävin vähän tutustumassa kauppojen valikoimiin, laittelen muutamasta lempparista postausta huomenissa.
Törmäsin sattumalta Petraan melkein Stockan kellon alla ja nakitin hänet kuvaamaan asuni. On kerrankin joku muu tausta kun Koodin edessä oleva suojatie. Mukavan kaupunkiasun perusta on hyvät kävelykengät, nyt jalassa loaferit. Asu on muutenkin aika klassinen; mustalla, valkoisella ja farkulla ei voi mennä vikaan, etenkään jos kainalossa on Chanel.
Palillaan myöhemmin vielä reissuun, nyt menen nukkumaan (on myöhäinen perjantai-ilta).
Ihanaa viikonloppua!

Today I had a meeting in Helsinki, after that I had some time to walk around the city. Bumped in to a lovely Petra and she took this outfit pic for me. 

Now I have to go to bed, but will post more of my trip later. 


Have a nice weekend!

2 Comments

  1. Anne

    Kiitos Char 🙂

    Oi, taisin saada tuon haasteen aiemmin Sara S:ltäkin, yritän saada sen rykäistyä jossain vaiheessa…nyt olisi hyvä syy siivota pukeutumishuonekin kun ollaan järkkäilemässä kirppistä 🙂 Kiitos hirmusti siis kun haastoit mut! <3