Perjantaisen Helsinki-päivän kivoimpia hetkiä oli piipahdukset pienissä sympaattisissa liikkeissä. Tässä kolme lemppariliikettäni esittelyssä.

Nina’s

Niina Kurkisen ylellinen Nina’s on muuttanut äskettäin uusiin tiloihin, tarkemmin entisen huoneiston seinän taakse. Liikkeen keskellä on viehättävä istuinryhmä ja reunustoille on sijoiteltu ihania kenkiä, laukkuja ja vaatteita. Täältä löytää maailman huippumerkkejä, tuotteita joista on iloa vuosiksi.

Liikkeen tunnelma on ihanan seesteinen, täällä voikin hetken rentoutua, samalla sovitellen niitä haavehankintoja. Itse kuolailin mm. ylimmän kuvan helmenharmaata pehmoista takkia, Celinen laukkuja ja Chloen kenkiä. Oi että!

Gaudete

Ninasista suunnistin kulman taakse Fredalle, jossa on mm. yksi parhaimmista vaatekaupoista jossa olen koskaan käynyt, nimittäin Gaudete. Kaupan valikoima on niin lähellä omaa tyyliäni, että voisin pukeutua oikeastaan jokaiseen vaatekappaleeseen mitä rekeiltä löytyy.

Tällä kertaa erityisen ihania olivat Acnen muhkea huovutettu roosa neule, puuterisen persikkainen pikkulaukku ja Rikan pirteä kollari. Omaan ostoskassiin tarttui tällä kertaa kuitenkin alerekistä Iron harmaa farkkupaita – olen siihen tosi tyytyväinen, mahtis alelöytö.

Zarro

Gaudeten naapurissa on jo pitkään toiminut hauska sisustusliike Zarro. Pidän kovasti heidän ajattomasta industrial-tyylistä. Vähän kulahtaneet valkoiset kaakeliseinät ja runsas valikoima teräsesineitä luovat iättömän pohjan, jonka lisäksi valikoimista löytää myös aina viimeisimpiä sisustusvillityksiä.

Kaupassa moikkailin samalla suloista Alexaa ja hänen energistä äitiään Ireneä. Olipas oikein antoisa juttutuokio toisen samalla alalla toimivan yrittäjän kanssa. Terveisiä vaan sinne kovasti!

Huomatkaan muuten, että täältä löytää mm. Kriptoniten kelloja. Pikkusisko juuri postaili Valkoisessa Harmajassa omasta Kriptonitestaan, joka on kulkenut hänen matkassaan ensimmäisestä opiskelija-asunnosta saakka 🙂

Kaikilla näillä putiikeilla on myös nettikauppa, eli jos et pääse Helsinkiin, kurkkailepa heidän valikoimiaan nettisivuilta.

 
Peukut ylös kaikille kivijalkamyymälöille!!

7 Comments

 1. Nuo ovat kyllä ihania kauppoja, joissa voi käydä vaikka vain fiilistelemässä. Parasta huvia lauantaisin!

 2. Anne

  Lauantaiset kaupunkihaahuilut on niin kivoja. Itsekin harrastin aina sellaista, ennen kuin minusta tuli kauppias, jonka työvuoro on oikeastaan aina lauantaisin 🙂

 3. Ääk tuo Nina'sin harmaa pehmeä takki näyttää niin upealta! 🙂 Olisin vinkannut että olet täällä päin, niin oltais vaikka treffattu 😀

 4. Ai niin! Piti vielä lisätä.. kysyin Adean Marilta, että millainen tyyppi olet, niin sanoi, että "Anne puhuu vähän mutta asiaa.. eli ihan päinvastoin kuin sinä" 😀 Mä siis puhun paljon, ja joskus eksyy jotain asiaakin mukaan vahingossa.

 5. Anne

  Se takki on aivan ihana, pehmoinen ja ylellinen! No hö, vinkkaan joku kerta kun sinne taas tuun, ehdottomasti!!

  Haha, hauska jos noin on sanonut. Musta taas tuntuu päinvastaiselta; eli puhun paljon ja aika vähän asiaa :)) mut oikeesti oon kyllä aika höpöttäjä!

 6. Hei sulla on aivan ihana blogi ja tyyli 🙂 sattumalta törmäsin ja rakastuin <3