Laitan tässä teille vähän kuvia Koodissa olevasta muotoilijaopiskelijoiden pop up-shopista. On niin kiva seurata kuinka innoissaan nuoret ovat järjestäneet pientä puotiaan. Heidän kauppansa on meillä tämän viikon ajan – toivottavasti moni teistä turkulaisista piipahtaisi katsomassa sitä! Viikkoon sattui Hullut Päivät, se yleensä verottaa muiden kauppojen asiakkaita viikon aikana, mutta toivon näille opiskelijoille silti paljon kävijöitä! Tervetuloa siis rauhalliseen ja inspiroivaan shoppailuympäristöön hulinan seasta!

Edit: Tuotteista kiinnostuneet voivat kysellä niitä suoraan opiskelijoilta, tässä meiliosoitteet:
sara.nyman@novia.fi    tai     sivann.elgabsi@novia.fi

10 Comments

 1. Onpa hienoja mustavalkoisia vaatteita! Tällä viikolla en Turkuun pääse mitenkään, mutta onkohan mallisto esillä ja ostettavissa muuallakin?

  T. helsinkiläinen

 2. Anne

  Ovat kyllä kivoja. Koodiin voi laitella meiliä aiheesta, niin välitetään sinulle opiskelijoiden yhteystiedot. Heiltä voi sitten myöhemmin kysellä tuotteista ja varmasti tilaillakin niitä – luulisin. shop@sisustuksenkoodi.fi

 3. Anne

  Lasinaluset ovat tosi söpöjä! Kiva kun niitä voi käyttää joko värillinen puoli ylöspäin, tai puinen puoli ylöspäin. Päivitin opiskelijoiden kontaktimeilit tuohon postauksen alaostaan. Heille voi tosiaan meilata kyselyjä ja sopia tilaamisesta suoraan!

  Kiva jos opiskelijat saavat myyntiä tätäkin kautta 🙂