Ruudut ovat tänä syksynä enemmän muodissa kuin aikoihin. Itse olen melkein aina fanittanut ruutupaitoja, niitä löytyykin kaapista muutama erilainen. Viihdyn hyvin rohkeammassakin ruutuasussa, mutta tänään halusin käyttää ruutupaitaa vähän hillitymmin. Se onnistuu helposti pukemalla paitiksen päälle neuleen.

Mietiskelin vähän vaatteiden pukemistapoja. Omaan rentoon tyyliini kuuluu olennaisesti hihojen ruttaaminen ylöspäin. Pidän myös siitä, että neuleen alta vilahtaa alemman paidan helmaa. Tässä olin pukenut ruutupaidan helman edestä farkkujen sisään ja annoin sen valua takaa neuleen alta hitusen näkyviin.

Tuollaisilla pienillä pukemisseikoilla saa yllättävän paljon rentoutta asukokonaisuuteen.

Kainalossa kannoin Samujin ihanaa paksusta nahasta tehtyä laukkua. Ihan turhan harvoin jaksan nykyään vaihdella laukkuja – johtuen sisällön siirtämisestä. On kuitenkin erittäin piristävää käyttää välillä muutakin, kuin sitä useimmin mukaan napattua peruslaukkua. Ehkä en valitsisi tätä ostosreissun laukuksi, mutta kun kaipaan eleganssia, otan tämän mielelläni kainaloon. Miksiköhän mulle tulee aina ”tyylikäs” olo kainaloisen kanssa.

(takki Filippa K / ruutupaitis Gant / perusneule Benetton / 
farkut Nudie / kengät Nilson / laukku Samuji)
Käsivarrella roikottamani takki on todellakin tämän hetken lemppari, ei tee mieli aamuisin valita mitään muuta henkarista. Katsokaa miten kaunis sininen vuori mustassa takissa on. Toinen pieni ovela yksityiskohta löytyy kauluksen alta, siellä on beige tukikangas, joka vilkkuu kivasti kun kaulukset nostaa pystyyn. Juuri tuollaiset hienostuneet pienet yksityiskohdat tekevät selkeistä perusjutuista erityisiä. Tätä samaa Abbey-takkia löytyy myös beigenä, bongasin sellaisen äskettäin Columbinen yllä. Jos en jo omistaisi viime talvelta kivaa beigeä takkia, harkitsisin vakavasti beigen Abbeyn kotiuttamista – niin rakastunut olen Abbeyhin.
This my style today. Comfortable checked shirt, basic knit and my favourite jeans – and to Top all this comfortness my beloved Abbey coat and Samuji bag. 

12 Comments

 1. Pikaisesti tulin vaan sanomaan, että tosi kiva asu ja hyvää päivänjatkoa!

 2. Ole nyt jo kiltti jaa tee jotain noille hiuksillesi, suoraan sanottuna ne on järkyt!
  Kaikki vaatetus menee hukkaan tuon järkyn hiuslukin kanssa!
  Uusi väri, uusi malli ja otsatukka…………………koikeile ole hyvä

 3. Anne

  Kiitos vaan neuvoista ja mielipiteistäsi 🙂
  On vaan sellainen ongelma, että mielestäni mulle ei sovi otsatukka, en tykkää lyhyistä hiuksista enkä värjätyistä hiuksista. Eli pidän omista hiuksistani kovasti, enkä halua muuttaa niitä sen takia että joku toinen olisi sitten tyytyväisempi.

 4. Mulla on vähän sama juttu: otsatukka ei passaa voimakkeen pyörteen vuoksi, lyhyitä hiuksia en halua, oma väri miellyttää. Pituuden puolesta hiukseni voidaan jo katsoa pitkiksi. Pidän tästä ja se riittää. Hyvin todettu: "enkä halua muuttaa niitä sen takia että joku toinen olisi sitten tyytyväisempi."

 5. Hei ja kiitos blogista! Se on kyllä hyvä ispiraation lähde. Osaatko neuvoa, mistä Turusta saisi beigen Abbeyn?

 6. Anne

  Onpa kiva kuulla 🙂
  Kurkkasin tänään Wiklundilta, mutta siellä oli vain mustaa Abbeytä, samoin taitaa olla Stockallakin turusssa, vain mustaa. Mutta helsingissä Filipan omassa myymälässä ihailin pari viikkoa sitten beigetä, pirautapa sinne, varmasti lähettävät sinulle sellaisen.

 7. Turku, Helsinki jne. ovat erisnimiä, jotka kirjoitetaan Isolla kirjaimella, joten josko Abbey, Filippa jne. ovat tuttua tavaraa, luulisin Turun ja Helsinginkin olevan……………….

 8. Anne

  Kiitos huomautuksesta! toki tiedän erisnimien kirjoitettavan isolla. Tässä kommenttilootassa pidän tekstin vähän rennompana ja sen takia kirjoitin ne pienellä, vaikka tiedostin jo kirjoittaessani, että ovat erisnimiä. Anteeksi, yritän muistaa olla tarkempi myös näissä kommentteihin vastaamisissa 😉

 9. Anne

  Otsis on vähän hankala, mulla on matalahko otsa ja päälaki, joten otsis ei käy. Itselläni en tosiaan pidä lyhyistä hiuksista, olen niitä(kin) joskus kokeillut. Ja näinpä, itsehän sitä täytyy olla tyytyväinen 🙂