(muhkea neulepaita Gant Rugger / miesten ruutuhuivi Tommy Hilfiger / 
Kun haluaa ihan selviä perusjuttuja, kuten hyviä villapaitoja tai kaulahuiveja, täytyy välillä kääntyä miesten vaateosastojen puoleen. Naapurimaan tyyli-idolini Columbine on tehnyt kampanjaa Gant Ruggerille ja hän on ilmeisen ihastunut kollaasin neulepaitaan, sillä niin monta kertaa se on jo hänen blogissaan esiintynyt. Mikäpä neuletta esitellessä, tuollaisia kelpuuttaisin omaankin vaatekaappiini. Villapaita saa olla vähän muhkea, silloin miesten mitoitus ei ole haitaksi. 
Ruutukuosia esiintyy nyt paljon, myös huiveissa. Selailin naisten valikoimia, mutta kivoimmat ruutuhuivit bongasin kuitenkin miesten osastolta. Miesten huiveissa koot eivät ole ihan yhtä suuria kun naisten versioissa, joidenkin takkien kanssa maltillisemman kokoinen huivi toimii todella hyvin. Clencheck-kuosi on yksi lemppareistani. 
Nyt minua ihastutta ruusukullan sävyt koruissa. Jonkinlainen käsikoruyhdistelmä olisi kiva saada. Kuvan kaksi rannekorua ovat kivat sekä yhdessä, että erikseen. Tuosta Sophie by Sophiesta olenkin jo jonkin aikaa haaveillut. 
Pantterista en taida koskaan päästä eroon. Vansin paksupohjainen tennarimalli on nyt ”se juttu” ja tässä erityisen kiva tietysti pantterikuvion ansiosta. Tykkään. 
Minun olisi kyllä vihdoin löydettävä aitonahkaiset kapoisat housut. En haluaisi ihan pillitiukkoja, mutta saisivat olla kuitenkin kivasti istuvat. Tässä olisi kohtuuhintainen versio aitonahkaisista housuista. 
Aika sekalainen setti, mutta toimii kokonaisuutena loistavasti. Päälle vain pehmoinen villakangastakki ja syksyn rennontyylikäs asu on valmis.

”sisältää mainoslinkkejä”

8 Comments

  1. No jopas sattui, bongasin juuri pari päivää sitten saman neuleen Columbinen blogista. Meillä lienee sama tyyli-ikoni. 🙂 t. Marjo

  2. Tätä mä pidän juuri epäreiluna. Nainen voi lainata miestenvaatepuolelta mitä haluaa, eikä sitä kukaan pidä kummallisena. Jos mies kaipaa ohuita alushousuja ja lainaa naisten sukkahousuja tai leggingsejä, niin helposti alkaa joku nimitellä hintiksi tai muuksi vastaavaksi. Sama koskee myös esim. hametta. Voisin hyvin kuvitella että kuumalla ilmalla hame voisi olla oikein mukava vaate, mutta kyllä varmasti ainakin melko outoja katseita saisin, jos lähtisin miehenä hameessa ihmisten ilmoille.

  3. Apua, olen ensimmäistä kertaa blogimainoksen uhri. Tilasin Nellyltä (!!?) nuo tossut ja vielä linkkisi kautta. Hukut nyt varmasti omaisuuksiin ja minä olen kateellinen. ;D

  4. Anne

    Hihii, tiedätkö mäkin oon joskus ollut vastaavanlainen blogimaailman uhri. Ihanat kenkulit tilasitkin, mä tilasin melkein samanlaiset H&M:ltä aiemmin, joten en nyt sortut Vanseihin tällä kertaa. Mut pantteri rules!

  5. Hei! Nyt kysymys liittyy vähän vanhempaan postaukseen… Olen miettinyt kuumeisesti minkälaisen päiväpeiton haluaisin Koodista lähes 10 (!) vuotta sitten ostetun tilalle. Ja juuri oikeanlainen näkyi olevan teillä! Eli voisitko kertoa mistä materiaalista (pellava?) peite on tehty ja onko teetetty vai myydäänkö valmiina? Kiitos! 🙂 T. Sulon mamma

  6. Anne

    Hei Sulon mamma, kiva että olet löytänyt Koodista pitkäikäisen päiväpeiton. Mun peitto on valmistettu jo lopetetusta kankaasta, peittoni on jo vuodelta -97, eli toosi vanha, hyvä säilyy. Pihkalan Maijalla on melkein samantapainen päiväpeitto, joka on tehty Pierre Freyn kankaasta, sitä saa edelleen. Piipahdapa Koodissa niin esitellään se versio.