Asukuvien otto jäi tänään ihan pimeään aikaan, joten päätin kokeilla kameran taidesuodinta hankalan valon hämääjänä. Tässä käytössä Olympuksen ”kevyt sävy”, joka mielestäni sopi aika hyvin miljöön ja asuni henkeen. Kiitos Maijalle kuvien napsimisesta.

Puuterin väriset herrainkengät ovat yhdet suosikeistani. Annan niiden lepäillä aina tovin rauhassa ja sitten ”löydän” ne uudelleen. Tällaiset kengät ovat talven suosikkejani työkenkinä, ovat niin umpinaiset, ettei haittaa vaikka jalassa on mustat sukkikset.

 (neule Acne / housut 3.1. Phillip Lim / kengät L’autre Chose)

Harmaa neule on kyllä vaate johon voisin pukeutua joka päivä. Mihinpä tuo peruspaita ei taipuisi. Leveälahkeiset housut sen sijaan eivät ole ihan mieluisimpia vaatteitani, jostain syystä minun täytyy pakottaa itseni käyttämään niitä aina joskus. Nämä ovat todella ylelliset silkkivuorineen, mallikin on mukava päällä. Minua vaan ei sytytä lahkeen malli.

Housujen mustavalkoinen kudottu kangas on pehmeä. Upslaakit viimeistelevät lookin.

Mitä mieltä olette leveistä punteista? Käytätkö itse sellaisia?

I wore wide legged pants today. Not my favourite style for trousers, but I force myself to dig these out of the closet from time to time. What do you think of wide legged pants? Hit or miss?

29 Comments

 1. Aivan ihana asu! Ja nuo housut on just siistit.. en tiiä passaisko mulle.. ehkä ei, mutta sulla nuo on kyllä täydelliset. Ja ihanat puuteriset sävyt sisustuksessa. I like! 🙂

 2. Kauniita sävyjä – ja kengät ovat upeat! Käytän itse kyllä leveälahkeisin housuja – enemmän kylläkin työvaatteissa.

 3. Ihanat housut, mutta sopivat vain ja ainoastaan todella hoikkajalkaisille kuten sinä olet!

 4. Aivan upea rennon oloinen asu. Leveät puntit on itsellä tainnut olla viimeksi melkein 15 vuotta sitten… Vaikka ne sopivatkin useammalle kuin yleensä luullaan. 🙂

 5. Kaunis ja tyylikäs ja hyvin puuterinen asu, ihana ;-D. Ja koko kuvakokonaisuus on tosi herkullisen sävyinen ja pehmeän naisellinen! Huh, oli ihan pakko hehkuttaa…….

 6. Upea asu, voisi olla toimiva myös mustan poolon ja mustien korkojen kanssa.

 7. Mielestäni erittäin kaunis asu. Nuo kengät ovat varsinkin aivan ihanan väriset! Turhaan kyllä arastelet leveämpää lahjetta, sopii sinulle hyvin. Itse olen skipannut kaikki leveät lahkeet jo vuosia, paitsi Acnen flare-mallisissa farkuissa. En vaan jotenkaan osaa käyttää niitä enää kaiken pillifarkkuilun jälkeen. 🙂 Myös W1-blogin Minnalla leveälahkeiset housut näyttivät hyvältä, joten ehkäpä se omakin silmä niihin jälleen jossain kohtaa tottuu… -Marjo, Helsinki Chic-

 8. Asukokonaisuus näyttää todella harmoniselta ja parasta ovat juuri ihanat housut! Pillifarkut on niin nähty,ei niiden esittelyssä ole mitään uutta.

 9. Ihanan rauhallinen kokonaisuus. Onko teillä muuten Koodissa myynnissä myös tekokukkia? Tuo kuvissa oleva on aivan täydellinen, hankkisin mielelläni sellaisen myös kotiin 🙂 – Noora

 10. Nättiä! Hei, haluaisin kysyä ammattilaiselta mielipidettä sohvakankaan valintaan. Ollaan ostamassa Adean Bandia, mutta kangasmateriaali mietityttää. Olen koittanut opiskella martindalesta, eri kangasmateriaaleista ym, mutta näin ison päätöksen tekeminen hirvittää. Me haluttais vaaleanharmaa sohva ja koska meillä on pieniä lapsia, kankaan tulee olla kestävä, pestävä sekä mielellään vähän kirjava, ettei läikät heti näkyisi. Olimme jo päätymässä vaalenaharmaaseen Metro-kankaaseen, mutta koska emme ole nähneet sitä isona pintana, sen kirjavuus mietitytti tosi paljon! Myyjä kehui sen parhaaksi kankaaksi ja koitin oppia tykkäämään siitä, mutta nyt olen kuitenkin pistämässä jarruja matkaan. Katselin Sisustuksen koodinkin sivuja, mutta ei sattunut silmään sillä kankaalla olevia sohvia. Jos ei olisi lapsia, ottaisin valkoisen tai ainakin tasaisen värisen sohvan muussa värissä, mutta nyt on pakko ajatella kai käytännöllisyyttä. Mitä mieltä sinä olet Metrokankaasta vaaleanharmaana, onko se kaunis vai kirjava ja mummomainen? 😀 Toisena vaihtoehtona meillä on Shapesin vaaleanharmaa kangas, minkä näimme Interfasen sohvassa. Tämä ei ole niin kovaa kulutusta kestävää kuin Metro (36000 ja 50 000). Hankalia valintoja! Oispa oma sisustussuunnittelija! 🙂

 11. Anne

  Kiitos Heini 🙂 Kyll passaisi sullekin, jos vaan leveät lahkeet tuntuvat kiinnostavilta. Pidän kovasti puuterisista sävyistä.

 12. Anne

  Kengät ovat niin hauskat, kun niissä on miehekäs malli ja naisellinen väri 🙂 Mulle leveät lahkeet ei vielä oikein iske,katsotaan jos jatkossa tykästyn niihin enemmän. Tulee vielä vähän liikaa mieleen se bootcutin kulta-aikakausi.

 13. Anne

  Kiitos 🙂 Tai ainakin riippuu lahkeen leikkauksesta miten istuvat täyteläisimpiin kinttuihin. Musta taas aina tuntuu, ettei mikään malli sovi tällaiselle tikkujalalle.

 14. Anne

  Kiitos Jonna 🙂 Itsekään en omista kun nämä leveät puntit. Vielä liian tuoreessa muistissa tuo leveiden lahkeiden muotiaika.

 15. Anne

  Totta! Olenkin havittelemassa talveksi paria pooloa, pitää katsastella valikoimia 🙂

 16. Anne

  Kiitos Marjo 🙂 Puuterin sävyt ovat aina niin herkän kauniita. Näin tuota hentoa sävyä voi tuoda jännällä tavalla myös pukeutumiseen.

  Mulla on ihan sama noiden leveiden lahkeiden kanssa. Jotenkin sain yliannostuksen edellisen leveäpuntin aikakaudelta. W1-blogin Minna on kyllä superelegantti!

 17. Anne

  Kiitti 🙂 nämä housut on niin hienosti tehty silkkivuorineen ja ylellisine materiaaleineen, että sääli kun tulee käytettyä liian vähän. Jospa pikku hiljaa alkaisin taas tottua leveämpään punttiin.

  Totta tuo pillifarkkujen näkymisjuttu. Vähän sama kuin bootcuteilla aikanaan, silloin ei voinut käyttää mitään muuta vuosikausiin. Jahkakohan sitä taas kohta mennään eteenpäin 🙂

 18. Anne

  Kiitti Noora 🙂
  Kuvan kukka on aito kuivatettu Hortensia. Meillä ei ole tekokukkia myynnissä. Mutta Hortensia on aika helppo kuivattaa, siis vaan kun ei laita vettä :)) tai niin me toi kuivatettiin. On pysynyt jo iät ja ajat hyvänä. Värikin haalistui tuollaiseksi kauniin haaleaksi.

 19. Anne

  Kiva kun kysyt apua, niin pitääkin, kun on kyse isosta hankinnasta!
  Kankaan valinnassa kotikäyttöön ei Martindale-arvolla ole hirmuista merkitystä, se on enemmänkin julkitilakäytön juttuja. Asiantunteva myyjä kyllä kertoo, jos joku kangas on erityisen arka kulumaan tietyssä huonekalussa puhki kohtuuttoman nopeasti. Ratkaisevampaa on kankaan käyttäytyminen arjessa ja sen puhdistettavuus. Sitäpaitsi sohvatehtaat eivät valitse omiin kokoelmiinsa huonosti hankausta kestäviä kankaita, heillehän se kostautuisi tosi nopeasti. Kankaan hankautumiseen vaikuttaa myös päällystettävän sisuksen laatu. Pehmeässä sisustyynyssä, kuten Bandissa ei kangas joudu niin kovaan hankaukseen kuin vaikkapa tiukassa ja kovassa pohjassa. Joten tuo Martindale-juttu kannattaa melkein sivuuttaa heti 🙂

  Jos haluaa pestä itse sohvaa on kaksi järkevää vaihtoehtoa. Valkoinen puuvillakangas, joka kestää mielellään 60-asteista vesipesua. Tällaista valkoista sohvaa ei kannata pelätä, tiedän sen omasta koiraperheen arjesta. Tokaisenkin usein sohvan likaannuttua (viimeksi kaadoin sille espressoa puolikupillista), että onneksi meillä on valkoiset sohvat. Heitin päällisen pesukoneeseen 60-asteeseen ja puhdasta tuli. Esimerkiksi kahvi ei aina lähde 30-asteisessa pesussa pois kankaasta. Siispä valkoinen on aina helpoin valinta, uskomatonta mutta totta.

  Tietysti harmaa tai sävyttetty kangas antaa vähän enemmän anteeksi, jos sohvalle kertyy nöyhtää tms. eikä siinä pieni nuhjaantuminen näy niin nopsaan. Valkoista sohvaa kun oikeasti pitää pestä aika usein. Jos ei koe sitä mielekkääksi hommaksi, on hyvä valinta vaikkapa tuo harkitsemasi harmaa.

  Kun puhutaan sävytetyistä kankaista, joita halutaan pestä, kannattaa valita tekokuitupohjaisia sekoitekankaita, kuten sinulle suositeltu Metro. Muussa kuin valkoisessa puuvillassa vesipesu näkyy aina pienenä kauhtumisena, jos siitä lookista ei pidä, tulee valita tekokuitupohjainen kangas. Tekokuidussa taas ei ole niin miellyttävää fiilistä, koska se on kuitenkin muovipohjaista kuitua. Mutta täydellisyyteen on vaikea päästä tässä hommassa. Jos voi valita kuivapestävän kankaan, laajenee valikoima ja fiilis huomattavasti.

  Metro on vaaleanharmaana kaunis, isona pintana ei niin kirjava kuin tilkussa. Mutta toki se on eläväpintaisen kirjava. Nyt en muista ulkoa mikä tuo Shapes-kangas on, mutta voin tarkistaa sen torstaina töissä.

  Auttaisin sinua mielelläni kunnolla tässä pähkäilyssä, vaikka meilitse tai puhelimitse. Koodin asiakkailla on nääs aina oma sisustussuunnittelija 🙂 Olen taas torstaina seuraavan kerran töissä, eli jos haluat, voit meilata shop@sisustuksenkoodi.fi tai soittaa mulle. Varmasti löydetään teille täydellinen sohva!

 20. Kiitos tosi paljon nopeasta vastauksesta! Tämä selvitti paljon!

  Valkoinen sohva olisi kyllä ihana, mutta meillä sitä pitäisi pestä varmasti liian usein, sillä vauvan kanssa se olisi koko ajan pulautuksessa ja myöhemmin suklaatahroissa tms. 🙂

  Kunpa jossain olisi nähtävillä tuo kyseinen Metro-kangas ja vaikka juuri oikeassa sohvassakin! 🙂 Sen jälkeen valinta olisi kaiketi helpompi. Adean kankaissa ei muuta meille sopivaa kangasta ollut kuin se harmaa Metro (kirjavuus on armelias tahroille) ja siksi siihen päädytiin aluksi. Koitimme myös katsella muita sohvia ja etsiä sieltä sopivaa kangasta, mutta meille sanottiin, että muusta kuin Adean omasta kankaasta sohva tulisi huomattavasti kalliimmaksi. Siksi emme niitä sitten sen enempää katselleet, ennen kuin aloimme epäröimään tuota Metro-kangasta ja käskimme myyjän laskea tarjouksen myös yhtäkkiä tuosta Shapesin kankaasta, josta liikkeessä oli yksi Interfasen sohva esillä. Yllättäen hintaero olikin hyvin pieni ja niinpä jäimmekin taas miettimään, pitäisikö sitten vieläkin katsella muita sohvia (eikä vain yrittää pikku tilkusta luoda mielikuvaa kokonaisesta sohvasta) ja jos kivan näköinen kangas löytyy, laskea siitäkin tarjousta kuitenkin.

  Viime kerralla sohvan osto oli huomattavsti helpompaa, kun menimme vain huonekaluliikkeeseen, istuimme yhden sohvan, totesimme hyväksi ja ajoimme kotiin! 🙂 Nyt on vähän eri vaatimustaso.

  Asuisimmepa Turussa, niin tulisimme taas käymään teidän liikkeessä! Seuraavalla lomareissulla sitten taas! 🙂

 21. Kiitos vinkistä, pitänee käydä kukkakaupassa 🙂

 22. Onko tuolla taustalla Adean band? Ai että se on hieno! Teillä on ilmeisesti liikkeessä Hayn tyynyjä, minkä hintaisia ne on? Haluaisin meillekin tuon sohvan, mutta vielä pitäisi löytää itseä miellyttävä kangas siihen ja sitten pistää tyynytkin tilaukseen. 🙂

 23. Eikä, katselin kuvat ennen tekstiä ja ajattelin, että näyttääpä hän upealta noissa housuissa, aivan päällesi tehdyt! Mielestäni nuo korostavat jopa pillifarkkuja tms. paremmin hoikkia pitkiä jalkoja ja laskeutuvat niin kauniisti..! Käytä vaan enemmän!

 24. Anne

  Hei, sori pitkänpitkä vastausaika, olen missannut tämän kommenttisi. Toivottavasti kuitenkin tämä vastaus löytää perille.

  Siis sohva on Adean Band. Siihen on valtavasti kangasvaihtoehtoja, sohvatehtaan omien kankaiden lisäksi kaikki muutkin kankaat 🙂 Hayn tyynyjä on koodissa, hinta 75 €.

 25. Anne

  Kiitos Villis 🙂 pitäisi kyllä useammin pukeutua näihin pöksyihin.