kesäillan mekko/sulotar/sato/ystävät/kesävaatteet/kesäjuoma/tunnelma

Sain Kertulta kivan haasteen, jossa piti esitellä seitsemän kuvaa kesältä ja kuvailla niistä jokaista yhdellä sanalla. Nämä otokset summaavat aika hyvin meidän perheen kesän.

Kesän kohokohta oli tietysti kesäkuun alussa, kun saimme uuden perheenjäsenen – pienen tyttösen, eli toisen Coton de Tulear-koiramme. Kesä kuluikin ihanasti ”uudesta puutarhasta” ja koirista nautiskellen. Saimme myös monia kesävieraita luoksemme, mikä on aina yhtä ihanaa. Tänä kesänä söimme oikeastaan aina ulkona, siinä ulkoruokaillessa opin myös juomaan viiniä, ainakin lasillisen verran kerrallaan. Uutta ja ihmeellistä oli myös omat viljelykset, niiden sato yllätti ja ihastutti.

Kesä oli kerrassaan loistava; aurinkoinen, tunnelmallinen ja iloinen!

6 Comments

 1. Ihania kuvia! Mistä olet löytänyt kauniit aurinkolasisi?

 2. Hei Anne!

  Olen vasta turkulaistunut ja kysyisin apua luotettavan ja ammattitaitoisen suutarin löytämiseksi. Onko sinulla vakiosuutari jonka käsiin uskallat jättää kenkäsi huoltoon? Kuulostampa varautuneelta, mutta aikaisempi luottosuutarini jäi Helsinkiin ja nyt olo on kuin etsisi uutta kampaajaa 🙂 Arvostaisin paljon apua, aurinkoista syksyä!

 3. Anne

  Kiitos 🙂 Aurinkolasit löysin Seppälän kesäalennusmyynnistä!

 4. Anne

  Oi, tervetuloa Turkuun!
  Suosittelen torin suutaria, sitä joka on siinä pienessä pömpelissä. Olen vienyt sinne vaikka kuinka rikkinäisiä kenkiä ja aina ovat taikoneet niistä käyttökelpoiset.