Voi että miten paljon meillä töissä asiakkaat ovat odottaneet Missonin lähetystä. Eilen se saapui, ensimmäinen erä siis. Tänään olenkin kuvaillut nyt saapuneita tyynyjä Koodin blogia varten.

Näihin kuviin valitsin neutraalia värimaailmaa edustavan sommitelman. Siksakit sopivat mausteeksi muille tyynyille, kuvassa on Linumin ja 1×2 mallistojen tyynyjä. Pellava, musta ja valkoinen tietysti toimivat aina yhdessä.

Tyynyjen järjestely on tarkkaa puuhaa. Pidän kovasti erilaisten yhdistelmien kokeilemisesta. Ihan lempparia on, kun saa asiakkaan kanssa yhdessä miettiä ovelia tyynysommitteluja. Kannattaa siis kysyä mielipiteitä, meiltä niitä ainakin saa, heh.

 (neule COS / paitis Ralph Lauren / farkut Acne / bootsit Miu Miu)

Ulkona oli niin syksyistä, että uskaltauduin vetämään jalkaan ekaa kertaa tänä syksynä Miu Miun bootsini. Kengät ovat jo muutamien vuosien takainen hankinta. Mietinkin aamulla töihin lampsiessani, että kun on tullut osteltua suhteellisen hinnakkaita juttuja, tulee niitä käytettyä aika monta vuotta. Meillä on kuitenkin monta vuodenaikaa, vaikka lopputalvesta on aivan kyllästynyt samoihin talvikenkiin, kaivaa ne kuitenkin taas ilolla esille seuraavana syksynä.

Istahdinpa hetkeksi. Ulkona oli iltapäivästä jo tosi pimeää. Kuljin nurkissa tarkistamassa, onko kaikki valot liikkeessä päällä, kun oli niin hämärää. Tässä vaiheessa on vielä vaikea tajuta, miten pimeys todellakin alkaa vallata päivää.

Tuli meille värikkäitäkin tyynyjä. Tässä kuvassa ihana Linumin roosa raakasilkkityyny ja Missonin kudottu pastellinen siksakki. Vaaleanpunainen taitaa olla nyt aika in, sekä sisustuksen pieninä piristeinä, että talvitakkien hassutteluvärinä.


Sellaiset sekalaiset tältä päivältä.

Ai niin, vielä lopuksi ilmoitus taannoisesta Patyka-kisasta. Ensimmäinen voittaja ei koskaan vastannut meileihini, joten arvoin eilen uuden voittajan ja hänet on saatu kiinni. Paketti on siis Joliesta matkalla uudelle voittajalle! Kiitos vielä Jolielle ihanasta palkinnosta.

I arranged some cushions at work today. Maybe my soft sweater was a bit too warm for today – how an earth will I survive the winter if I already start wearing my warmest sweaters and boots.

****

PS. Filippa K:n Abbey on nyt kuumaa kamaa naapurimaan bloggareilla, ensin bongasin sen Columbinella, nyt Emma Elwinillä ja Carolinellakin. Hitsi, se beige on myös niin hieno. Alun perin näin mustan Elin Klingillä, siitä saakka himoitsin sitä 🙂 Mustia olen bongannut täältä Turusta Wiklundilta ja Stockalta, beigeä Helsingin Filippa K:n myymälästä. Takkia ei kannata ostaa niin pienenä kun päälle mahtuu, vaan valita oikea koko, jotta sen väljyys, eli luonnollinen malli pääsee oikeuksiinsa.

14 Comments

 1. Todella kauniita tyynynä. Just pähkäilin minkävärisen/laisen tyynyn hommaisin sohvalle muitten lisäksi.. ja kävisköhän tuo pastellinen siksak.. jotain punertavaa sinne haluaisin, vai nuo molemmat alimman kuvan tyynyt? tää on hankalaa :).

 2. Noi on niin kivoja! Just postailin enemmän kuvia Koodin blogiin värikkäistä tyynyhdistelmistä, kurkkaa sieltä lisää vaihtoehtoja. Nuo alimman kuvan pastelliset on kyllä ihanat yhdessä. Ja jos tarviit mielipidettä niin kysy ihmeessä! 🙂

 3. Anne

  Hah, siis vastailija olin minä. Olin vielä Koodin tunnuksilla kirjautuneena 🙂

 4. Ihania tyynyjä 🙂 Himoitsenkin meille noita mustavalkoisia Koodista aikaisemmin ostamiemme Missonin tyynyjen kaveriksi, tai miksei jotkut toiset värikkäätkin olisi kivat.

  Ja sun bootsit on aivan IHANAT!!!

  Mukavaa viikonloppua 🙂

  -H

 5. Anne

  Tää viikonloppu on kyllä alkanut aikamoisessa tyynyrumbassa, heh. Mustavalkoisia on Koodissa enää yksi…oho… :))

  Kiitti, kenkulit on vuodesta toiseen suosikit!

  Mukavat viikonloput!

 6. Anne

  Nuo värikkäät on niin herkullisia kyllä 🙂 Ihana kuulla, että pidät blogistani! Pitääpä pistäytyä sinulla vastavierailulla.

 7. Hey mun blogissa on sulle pieni haaste, sit kun kerkiit.
  Ps. Noi kengät on niin upeat. Tahtoisin kovasti.