Mikä ihana kirkas syysaurinko ikkunoista tulvii! Ihailin heleää valoa meidän olohuoneessa. Innostuin taas vaihtelemaan viikonlopuksi pieniä somisteita. Sain töissä pop up shoppia pitäviltä opiskelijoilta upean liljanoksan, keksin käyttää siihen maljakkona suurta lasipulloa. Kukan lisäksi sohvapöydälle pääsivät lempiesineeni, eli harmaa Kubus bowl ja Clas Ohlsonilta löydetty betoninen kynttilälyhty.

Harmaan somistuksen innoittamana järjestelin myös
sohvatyynyjä uudelleen. Svenskt Tennit laitoin taas kaappiin lepäilemään
ja kaivelin tilalle herkät Morriksen kukkatyynyt ja suuren pellavaisen
Day Homen tyynyn. Tuon skarpin Hayn nappityynyn seuraksi on jotenkin
tosi helppo keksiä kavereita. Ei kyllä yhtään harmita olla tyynyhullu,
sillä tyynyjen avulla on kiva täydentää tunnelmia.

Sunnuntain kattauksesta tulee simppelin raikas. Tällä kertaa kangasservetit korvataan Granitista löytyneillä reippailla paperiserveteillä. En oikein koskaan voi vastustaa tuollaista kouluruudutusta. Piipahdin tosiaan Granitissa Helsingin reissullani. Mukaan tarttui muutama pieni ostos. Siellä oli kyllä kaikkea kivaa, mutta minusta hinnat olivat aika korkeita joissakin tuotteissa. Esimerkiksi Lakridsin lakut maksavat melkein puolet vähemmän Stockalla, hassua. Muuten ihana kauppa kyllä.

Mites teillä vaihdellaan tekstiileitä ja somisteita? Pyöritätkö usein erilaisia kokonaisuuksia, vai oletko löytänyt niin hyvän yhdistelmän, että sitä jaksaa katsoa pidempäänkin. Onko tyynyjen yhdisteleminen vaikeaa sinusta; pidätkö enemmän yhtenäisestä linjasta, vai sekoitteletko erilaisia kokoja ja kuoseja keskenään?

Siinäpä teille sunnuntaiksi pieni kysymystulva, olisi kiva kuulla teidän ajatuksia aiheesta!

The sun is so beautiful now! I feel that our living room is filled with that golden touch. Today I decided to change new pillows for the sofa, I tend to change pillow covers quite often. It is so easy to change the atmosphere with small details.

12 Comments

 1. Kyllä täällä ainakin pyöritellään tyynynpäällisiä pari kertaa kuussa ja muita somisteita välillä päivittäin -vaihtelunhaluinen kun olen! 🙂 Itse tykkään yhdistellä eri kokoisia tyynyjä, nytkin meillä on sohvalla 2 kpl 60x60cm, 1kpl 40x60cm ja 1kpl 33x63cm tyynyt, niillä saa musta kivemman ilmeen, kuin siten että kaikki olisi saman kokoisia. Teillä on niin kaunista, yksinkertaista ja kotoisaa samanaikaisesta.

 2. Kivan näköinen asetelma tyynyjä sohvalla. Ja ihana valo, nauttikaamme vielä siitä.
  ps. sohvapöydistä kysyisin vielä, kenen valikoimasta ja koko näihin?
  Itsellä sohvapöytä hakusessa,mielellään pyöreä. Olohuoneesta löytyy tammea. Lisää tätä puuta en enää lisäisi tilaan.
  t. Taiska

 3. Anne

  Teillä on ihanan näköinen yhdistelmä soffalla 🙂 Tyynyjen pyörittely on niin kivaa, toisinaan teen sitä ahkerammin, joskus jaksan katsella samaa settiä kauan. Pidän paljon eri kokoisten tyynyjen yhdistelmästä. Niin ja kiitos, tykkään että saa olla kotoisan näköistä, itseä ei miellytä ylelliset sisustukset omaan kotiin.

 4. Anne

  Kiitos Rimma 🙂 oi harmaat tyynyt kuulostaa ihanilta. Niin ja tiedän tuon kun ehtisi-tunteen..

 5. Anne

  Valo on kyllä aivan ihana, silloin kun sitä vielä riittää.

  Tuo meidän pöytä on vähän ellipsin muotoinen, aika kiva malli, sopii monenlaisen sohvan eteen. Pöydän nimi on Eclipse ja valmistaja espanjalainen Stua. http://www.stua.com sivuilta löytyy kuvat ja mitat. Isoimman koon hinta taisi olla n. 205 € ja pienempien hinnat siitä alaspäin, eli ei kalliita. Koodista saa 🙂

 6. Tosi kaunista! 🙂
  Meidän olohuoneessa joku pistää tällä hetkellä vastaan, mutta en keksi mikä se on :-/

 7. Anne

  Kiitos Anu 🙂
  Hö, jos tarviit kommenttia niin autan mielelläni!

 8. Hei Anne,

  Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa ja olet tuonut minulle paljon iloa ja hyvää mieltä tätä kautta, kiitos! 🙂 Tunnelma täällä blogissa on kaikin puolin kiva: levollinen ja tyyni, pirteä ja särmikäs. Nyt mieleni tekee kysyä tuosta kuvassa näkyvästä lattiavalaisimesta. Mikä valaisin se tarkalleen on? Näyttää tosi kivalta! Olen hankkimassa valmistujaislahjaksi jotakin juuri tuon tyyppistä valaisinta meille kotiin, mutta asuessani pienemmällä paikkakunnalla en niin helposti pääse näkemään kiinnostavia vaihtoehtoja livenä. Olen miettinyt esim. Artemiden "Tolomeo Basculante Terra" valaisinta. Onko tuo teidän kuinka korkea? Asun vanhassa rintamamiestalossa, jossa huonekorkeus on matalampi kuin "normaalisti". Jos tulee jotain vinkkejä mieleen, otan niitä mielelläni vastaan! Saako Koodin kautta tilattu kaikkia Artemiden valaisimia? Ihanaa syysviikonloppua! t: Noora

 9. Anne

  Lämpimät kiitokset kommentistasi, lämmittää kovasti mieltä! <3

  Tuo meidän on Tolomeo terra ja sitä on Koodissa nyt ihan varastossakin. Voi siis tilata postitse, hintaa en nyt tässä kotona muista ulkoa, mutta jos haluat voit meilata shop@sisustuksenkoodi.fi Basculante terra on saman kokoinen, mutta siinä on erilainen varjostin, eli sellainen luonnonvalkoinen pergamenttivarjostin. Sitäkin saa toki tilattua Koodista, toimitusaika on vaan pidempi kun sitä ei ole heti varastossa. Minusta terran korkeus passaa hyvin matalampaankin huoneeseen, ei se niin korkea valaisin ole ja muutekin malli on ilmava. Valoteho on uskomattoman hyvä jos käyttää suositeltua poltinta!

 10. Suunnattoman kaunis kangas Morrisin tyynyissä! Muistatko mikä on kuosin nimi?

 11. Anne

  Morriksen kankaat ovat kaikki niin ihania. Tuo kuosi taisi olla Chrysthanthamum.