(takki Filippa K / farkkupaita Iro / nahkikset Zara / laukku 3.1 Phillip Lim /
 lenkkarit Karhu / sormus YSL)
Uusin vaateihastukseni on kyllä tämä pehmoinen takki. Syksyisin on aivan ihana ottaa villakangastakit käyttöön, niistä nauttii eniten tällaisina leutoina hetkinä, kun muut vaatteet voivat olla vielä suhteellisen keveitä ja voi kulkea rennosti takki auki. Pitkän talven aikana tietysti villakangastakeista saa ihan tarpeekseen, mutta sitäpä ei passaa nyt miettiä, vaan keskittyä tähän hetkeen. Jos eteesi sattuu Filippa K:n rekillä Abbey-takki, mustana tai beigenä, suosittelen kokeilemaan. Materiaali on unelman kevyttä ja pehmoista, leikkaus ajaton, mutta silti tätä hetkeä – eli väljä.
Iron harmaaseen farkkupaitaan jumituin heti, materiaalissa on vähän pellavaa, joten se on pehmoisempi kuin normaali farkkukangaspaita. Yhdistelin siihen tekonahkikseni ja sujautin jalkaan rennosti lenkkarit. 
Tässä asussa kelpasi töiden jälkeen haahuilla Ikeassa, rautakaupassa ja ruokakaupassa. En muuten erityisemmin rakasta noissa suurissa kaupoissa asiointia. Oma kiintiö tuli aika lailla täyteen edelliskesänä, kun olimme juuri muuttaneet omakotitaloon ja piti ostaa kaikenlaista tarviketta rautakaupasta. Nyt ostin halkoja talven varalle – ihana kun takka alkaa taas lämmittää.

This is my favourite time to wear warm wool coats. You can walk around with coat unbuttoned and wear something light weight with it. My shirt is from Iro, just love it – the color and material.

8 Comments

  1. Anne

    Tiedätkö, ostin noi tekonahkikset monta vuotta sitten aitojen nahkahousujen korvikkeeksi, sellaisia kohtuuhintaisia en ole vieläkään onnistunut löytämään omassa koossani. Ovat kyllä palvelleet hyvin, vaikka tekonahkaa ovatkin. Toivon silti löytäväni joskus ihan kunnolliset ja aitonakaiset versiot, tuollaiset housut kun ovat tosi helpot yhdistellä mihin vaan. Mulla on yhdet aitonahkaiset väljää mallia olevat pöksyt, ne on hankalampi yhdistää kun tällaiset kapoisan malliset – tai siltä ainakin tuntuu 🙂