Minulla on joitakin vaatekappaleita, mistä en ikinä saa tarpeekseeni. Sellaisia ovat farkut, mustat takit ja valkoiset t-paidat. Vaeltelin eilen hetken H&M:llä ja tutkin heidän syksyn uutuuksiaan. Rekkien välissä oli pari valkoista t-paitaa, joiden materiaaliin sormeni tarttuivat. Vedin paidan esille ja ihastelin kaunista – voisin melkein tosiaan sanoa täydellistä – leikkausta. Kaula-aukko on maltillisesti pyöreä, ei kuristava, muttei avara. Hihat ovat lyhyet, mutteivät niin naftit, että kerääntyisivät kainaloon rullalle (näin käy joissakin minulle), toisaalta eivät niin pitkät, että näyttäisivät raskailta. Paita on tapeeksi väljä, kun valitsee normaalin koon (minulla 34) ja helma riittävän pitkä. Vielä innostuneena vilkaisu materiaalilappuun; 100 % puuvilla. Kangas on kreppimäistä ja ohutta, todella kaunista neulosta. Jihuu, hinta alle 15 euroa. Kipitin täpinöissäni kassalle.

Kotona sovitin paitaa ja se on vielä parempi kuin uskoinkaan. Näitä täytyisi saada lisää...nettikaupassa ei ole enää montaa jäljellä, eikä omaa kokoani. Nyt on pakko rynnätä tarkistamaan vielä molempien liikkeiden valikoimat.

Suosittelen!

I found the perfect white T-shirt! This is from H&M.

4 Comments

  1. Juuri mietin tänään, että pitäisi jostain löytää puuvillainen valkoinen hieman rennompi t-paita. Tuo näyttää ainakin kuvassa juuri siltä. Pitääkin käydä etsimässä kaupoista, H&M on vain sikäli hankala, että valikoima on tosi iso ja jotain tiettyä tuotetta etsiessä menee kyllä ikä ja terveys… Mutta jos kävisi tuuri ja osuisi silmään!

  2. Kiitos vinkistä! Se täydellinen, valkoinen T-paita on tosiaan aina etsinnässä, täytyy suunnistaa H&M:ään heti tätä testaamaan!

  3. Anne

    Tuo on ihana teeppari, toivottavasti löysit myös sellaisen! Anteeksi kun tämä vastaaminen vähän kesti!!

  4. Anne

    Toivottavasti sattui sullekin tuo teeppari, itse ainaskin tykkään siitä paljon 🙂 Ja anteeksi Tarumarja kun vastailin näin hitaanpuoleisesti kommenttiin!!!