Jatkan vielä vähän tyynyjen parissa. Fiilisteltiin tänään töissä Tomin järjestämää tyynyrykelmää. Tässä jotenkin erityisen hyvin tulee ilmi, mitä kuviolliset ja rohkeammat tyynyt tuovat kokonaisuuteen.

Sohvalle on kerätty sekalainen lajitelma eri kokoisia ja pintaisia tyynyjä. Yksiväristen tyynyjen ryydittäjäksi on sommiteltu kaksi kuviollista, hitusen värikkäämpää tyynyä. Kokonaisuus näyttää raikkaalta.

Erilaiset pinnat tekevät tyynykombinaatiosta jännittävän. Värisävytkään eivät ole täydellisiä yhdessä, vaikka juuri siksi ovatkin ihan nappivalinnat samassa setissä. Kokeilemalla löytyy ne parhaat sekoitukset.

Tässä olen poistanut kuvasta nuo tehostetyynyt. Edelleenkin kiva kokonaisuus, vähän vain vaisumpi. Tässä näkee kunnolla, miten erilaiset sävyt liukuvat yhteen.

Sohvan edessä on kolme eri kokoista Hayn Tray-pöytää. Myymälässä nämä on yhdistely näin, jotta koot pystyy hahmottamaan hyvin. Muuten olen sitä mieltä, että kaunein kokonaisuus Tray-pöydistä on, kun yhdistää sohvan eteen kaksi saman kokoista pöytää. Ja sitten yhden erikokoisen kenties vähän sivummalle.

Harmaa, vihertävä, lilahtava ja sinertävä sävy yhdistelmänä. Tulisiko sinun kokeiltua eriparikokonaisuutta?

Mitä olette muuten mieltä näistä versioista – oliko kokonaisuus kivempi jännittävien tyynyjen ryydittämänä, vai simppelimpänä?

PS. Kurkatkaa Koodin sivuille, meille on tulossa muotikirppis marraskuun alussa!

5 Comments

 1. Hitsi… Olen hankkimassa tuota Tray tablea itselleni ja tähän saakka olen ollut aika varma siitä, että haluan valkoisen. Mutta nyt kun katson tuota kuvaa, niin mustat näyttävät ihan mielettömän siisteille! Huh, valinta ei ainakaan helpottunut 🙂

 2. Ihania kuvia taas!!! Olemme aikeissa hankkia Tray -pöydät yöpöydiksi ja olen miettinyt tuota keskikokoista. En kuitenkaan ole nähnyt sitä luonnossa, joten osaisitko arvioida, että olisiko se koon puolesta parhaan kokoinen siihen tarkoitukseen? Väriä emme viel ole osanneet päättää, sen vuoksi hankinta on ollut "jäähyllä", molemmat kun sopisi meidän värimaailmaan… pitäisi varmaankin nähdä molemmat livenä rinnakkain!

  -H

 3. Anne

  Hih, nyt en osaa auttaa, kun molemmat värit on hyviä. No voisin antaa sit mielipiteen jos näkisin tilan kokonaistuutena, ehkä 🙂

 4. Anne

  Kiitti 🙂
  Meillä on Trayt yöpöytinä, siinä korkeimmassa koossa eli 40×60 ja n. 50 cm korkea. Halusin siksi tuon ison koon, kun tykkäsin että pöytien pinta tulee lähelle sängyn tasoa. Tuo 40×40 jota varmaan ajattelit, jää sitten sängyn vierustalla ehkä hivenen matalaksi. Mutta toimii sekin jos siihen laittaa vaikka korkeamman valaisimen tms. tai jos huone on ihan pieni. Mutta siis jos on tilaa suosittelen tuota 40×60 kokoista. Kurkkaa sitä meidän makkarikuvista!

 5. Kiitos vastauksesta 🙂 Joo olenkin huomannut teidän yöpöytinä ne isommat, joille meilläkin kyllä tilaa olisi, mutten ole varma haluanko niin isoja pöytiä… pitäisi melkein päästä testaamaan. Nyt meillä on väliaikaisratkaisuna Kartellin T-tablet korkeimmassa koossa, jotka ovat turhan matalat, joten siinä mielessä olisi kiva, jos yöpöydät tulisi korkeammalle sänkyyn nähden. Pitänee miettiä vielä 🙂

  -H