Olen varmasti joskus maininnutkin täällä, että olen aikamoinen sählääjä välillä. Teen asioita nopeasti ja tehokkaasti, välillä vähän keskittyminen herpaantuu. Tätä tapahtuu etenkin jos ympärillä on ihania ihmisiä. Rakastan jutella ja höpötellä. Niinpä meidän iki-ihanalla blogikirppiksellä oma myyntirekkini jäi vähän toissijaiseksi kaikkien kivojen ihmisten mennessä sen edelle.

Löysin siis työpaikan kaapista seuraavana maanantaina siististi henkaroituja vaatteita, niiden olisi pitänyt päätyä tuolloin myyntirekkiin, mutta rekin pystyttäminen jäi vähän kesken kaikessa tohinassa. Nämäpä vaatteet sattuivat vielä olemaan niitä kivoimpia. Mutta eipä hätää, niitä voi ostaa nyt tästä blogikirppikseltä. Minulla jäi näiden lisäksi muutakin myytävää, katsotaan josko teen niistäkin vielä toisen kirppispostauksen myöhemmin. Aloitetaan näistä herkuista.

1. Filippa K-trikoomekko  MYYTY!!!!!

Mekon koko on S ja malli niin väljä, että se sopii myös M-kokoiselle. Lantion kohdalla on kuminauha, jonka voi vetää ylemmäs vyötärölle ja näin mekosta tulee tunika. Kaula-aukko on laaja, muttei liian antava. Hihat ovat puolimittaiset.

hinta 25 €

2. Filippa K-trikoomekko  MYYTY!!!!

Mekon koko S. Malli on mitoitukseltaan normaali. Vyötärö on leikattu oikeaan kohtaan, hameosassa on vuori ja sivuilla taskut. Kaula-aukko on maltillinen.

hinta 25 €

3. Isabel Marant Etoilé-bleiseri   MYYTY!!!

Bleiseri on villakangassekoitetta ja puolivuorattu puuvillakankaalla. Olen käyttänyt bleiseriä vain jokusen kerran. Koko on 1, joka vastaa kokoja 34-36. Minulle malli on hiukan väljä ja siksi en ole sitä oikein osannut käyttää. Pituus on puolipitkä, ei ihan lyhyt, eikä kovin pitkäkään.

hinta 50 €

4. Acne-smokkijakku   MYYTY!!!

Poikamainen Acnen ohuesta villakankaasta valmistettu jakku. Kauluskäänteet ovat mustaa satiinia. Olen poistanut olkatoppaukset, koska ne tekivät muutenkin poikamaisesta leikkauksesta vähän muskelimaisen. Hihat ovat vajaamittaiset. Jakku on vuoreton, paitsi harteiden kohdalla on puolivuoraus.

hinta 40 €
5. Zara-hame   MYYTY!!!

Kapea ohut puuvillastretch-hame. Koko S tai XS. Aika niukka mitoitukseltaan, kangas joustaa vähän.

hinta 15 €

6. Burberry-rannekoru   MYYTY!!!

Sydäntä viiltää pistää tämä ihanuus myyntiin, mutta minä en vaan ole päässyt kaveriksi konjakin värisen nahan kanssa. Ranneke on tosi hyväkuntoinen, kun en ole sitä hirmuisesti käyttänyt. Materiaali laadukasta nahkaa ja metalliosat kullanväriset.

hinta 80 €


7. Current Elliott-farkut   MYYTY!!!

Koko 25″, malli on vähän alaspäin kapeneva, ei ihan pillitiukka vaan klassinen suorahko. Vyötärön korkeus normaali. Currentin farkuissa on aina kivasti istutetut taskut, ne tulevat suhteellisen alas ja ovat aika kookkaat. Pidän itse juuri tuosta yksityiskohdasta. Nämä ovat minulle vähän suuret, siksi myyn.

hinta 20 €

8. Filippa K-silkkipaitis MYYTY!!!!

Pestyä silkkiä oleva väljälinjainen paitis. Koko S, mutta menee varmasti myös M-kokoiselle. Tämä on itselleni liian suuri ja siksi turhautuneena myyn.

hinta 40 €

9. Dries Van Noten-college  MYYTY!!!!

Ihanan pehmeä kollari, joka on malliltaan hiukan tunikamainen. Hihat ovat vajaamittaiset ja sivuilla taskut. Koko XS, mutta minusta menee vähän suuremmallekin.

hinta 40 €


10. Isabel Marant Etoilé -neuloshousut   MYYTY!!!

Pehmoista ja ohutta neulosta olevat housut. Koko = eli n. XS-S.

hinta 35 €

Jos kiinnostuit jostain artikkelista, meilaa: amelender@gmail.com

Tuotteen voi noutaa Koodista tai voin pistää postitse tulemaan.

Comments are closed.